Τοπικά

Ηλεκτρονικό σεμινάριο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας για τα e-shops

Στο πλαίσιο της υλοποίησης μίας ολοκληρωμένης καμπάνιας για τη στήριξη των τοπικών ηλεκτρονικών καταστημάτων, το Επιμελητήριο Μαγνησίας προχωράει στην υλοποίηση ηλεκτρονικού σεμιναρίου που θα επιτρέψει στις τοπικές επιχειρήσεις να γνωρίζουν τι χρειάζεται για να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) αλλά και πώς μπορούν να βελτιώσουν το υπάρχον τους ηλεκτρονικό κατάστημα για την βελτιστοποίηση των πωλήσεων τους.

Το ηλεκτρονικό σεμινάριο με θέμα «Διαδικασία δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος στο Internet (e-shop)» θα ολοκληρωθεί σε δύο (2) ενότητες, θεωρητική και πρακτική και θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα (4) δίωρα μαθήματα δύο (2) για την πρώτη ενότητα και δύο (2) για την δεύτερη. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Δημήτρης Ζαφείρης, Web Designer της εταιρείας BiconApps.
Στο θεωρητικό μέρος θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Ειδικότερα, θα περιλαμβάνει τις παρακάτω υποενότητες :
• Εισαγωγικά περί Internet,
• Τι είναι ένα e shop,
• Πότε και γιατί το χρειαζόμαστε,
• Πλεονεκτήματα – μειονεκτήματα,
• Τεχνολογία πίσω από ένα e shop – πλατφόρμες δημιουργίας,
• Επεξήγηση κόστους, ανάπτυξης και συντήρησης,
• Προϊόντα – υπηρεσίες, τύποι προϊόντων, διαχείριση τους,
• Γέφυρες διασύνδεσης μεταξύ e-shop και προγραμμάτων διαχείρισης αποθήκης,
• Social media, διαφημιστικές καμπάνιες, μηχανές αναζήτησης,
ενώ στο πρακτικό μέρος θα παρουσιαστεί στη πράξη ένα δοκιμαστικό κατάστημα και η διαχείρισή του.
Η θεωρητική ενότητα θα πραγματοποιηθεί:
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 18:00-20:00 και
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 – 21:00
Εξαιτίας της αβεβαιότητας λόγω covid-19, οι ημερομηνίες πραγματοποίησης των δύο δίωρων μαθημάτων για την δεύτερη ενότητα θα καθοριστούν μετά την ολοκλήρωση της θεωρητικής ενότητας.
Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πρώτοι ενενήντα (90) ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με τον χρόνο υποβολής της αίτησης εγγραφής τους.
Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στο ηλεκτρονικό σεμινάριο, παρακαλούνται να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσω του ακόλουθου link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM: https://zoom.us/meeting/register/ έως τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το