Τοπικά

Η Ζέττα Μακρή συγχαίρει τον στενό συνεργάτη της, τον Βολιώτη Κώστα Τσιαγκλιώτη

Η  βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή συνεχάρη τον Κώστα Τσιαγκλιώτη για την άξια τοποθέτησή του στο τιμόνι του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, από τον Γραμματέα της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας και απερχόμενο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, ενώ επιβράβευσε την άρτια οργάνωση, την πρωτοφανή συμμετοχή και την εποικοδομητική έκβαση των εργασιών του συνεδρίου. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της “Μιας διοργάνωσης που ανέδειξε την πολιτική φυσιογνωμία, το πολιτικό ήθος και τη δύναμη των νέων της ΟΝΝΕΔ μέσα από τη σημαντική συμβολή τους από καίριες θέσεις, όπως η προεδρία Τσιαγκλιώτη στο 13ο τακτικό συνέδριο της οργάνωσης. Με αξιοσημείωτη πορεία ως μέλος της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ και τ. Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ελλάδας, ο Κώστας Τσιαγκλιώτης διετέλεσε Πρόεδρος του 13ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, το οποίο και ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σημαντική απήχηση αναδεικνύοντας τον νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ορφέα Γεωργίου”.

Και η διαδρομή του Βολιώτη Κώστα Τσιαγκλιώτη συνεχίζεται με την εκλογή του στην ολιγομέλη Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, όπου πήρε την έκτη θέση με 533 ψήφους.Η Ζέττα Μακρή ευχήθηκε εγκάρδια καλή επιτυχία στη νέα ευθύνη, καλή συνέχεια στην ήδη δυναμική δράση του και δημιουργική θητεία Τσιαγκλιώτη στο ανώτατο όργανο του κόμματος.

“Καμαρώνουμε τις νέες και τους νέους μας, τη συμμετοχή και την πολιτική ενεργοποίησή τους, το αποτύπωμά τους στο πολιτικό γίγνεσθαι. Καμαρώνω και γω ένα δικό μου παιδί, έναν άξιο συνεργάτη, ένα πολιτικό στέλεχος με ακεραιότητα, μια πολιτική οντότητα με ουσία, συνέπεια και πολλά υποσχόμενη πορεία”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το