Τοπικά

Η Ζ. Μακρή στην πανηγυρική εκδήλωση για τα είκοσι πέντε χρόνια Ποιμαντορίας του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιου

Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή παραβρέθηκε στην πανηγυρική εκδήλωση για τα είκοσι πέντε χρόνια Ποιμαντορίας του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιου.
Η κα Μακρή συνδέεται με τον κ. Ιγνάτιο με δυνατούς και μακροχρόνιους δεσμούς εκτίμησης και εμπιστοσύνης, δεσμούς που ισχυροποιούνται μέσα από την άμεση επικοινωνία τους και την αγάπη που μοιράζονται για τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Η υφυπουργός Παιδείας τίμησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μαζί με τους εκπροσώπους αρχών και φορέων, με πλήθος κλήρου και πιστών όλων των ηλικιών, που κατέκλυσαν το Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, για να ευχηθούν δια ζώσης στον μακροβιότερο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού.
Την εκδήλωση άνοιξε το Βυζαντινό σχήμα του Μουσικού Σχολείου Βόλου και ακολούθησε ομιλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού με θέμα «25 χρόνια Αρχιερατείας Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου».
Οι ευχές της υφυπουργού Παιδείας ενώθηκαν με τις ευχές του κόσμου και τις εκδηλώσεις σεβασμού προς το πρόσωπο και το έργο του κ. Ιγνάτιου και μαζί με τη συγκίνηση και την εγκάρδια ομιλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα απαράμιλλης ψυχικής και πνευματικής σύνδεσης και συναισθηματικής ανταπόδοσης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το