Τοπικά

Η Validata Group ανακοινώνει νέο Κέντρο Τεχνολογίας στο Βόλο

Η Validata Group, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με καινοτόμες λύσεις Automated Testing και DataOps για τις τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα ανακοινώνοντας τη στελέχωση νέου Τεχνολογικού Κέντρου στο Βόλο, Μαγνησίας.
Αυξάνοντας σημαντικά τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, θέτει σε εφαρμογή ένα ισχυρό πλάνο προσλήψεων για τα επόμενα χρόνια σε ρόλους που σχετίζονται με την τεχνολογία. Στόχος της Validata Group είναι να προσλάβει περισσότερα από 30 στελέχη στον Βόλο, στην πρώτη φάση στελέχωσης του κέντρου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τεχνολογικής επαγγελματικής κοινότητας της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας γενικότερά.
Με αφετηρία το παραπάνω πλάνο προσλήψεων, ενισχύουμε και εμπλουτίζουμε διαρκώς τη συνεργασία μας με τα πανεπιστήμια της περιοχής, με στόχο να φέρουμε πιο κοντά την ακαδημαϊκή κοινότητα με την αγορά εργασίας.
Οι προσλήψεις αυτές θα αφορούν τους τομείς της τεχνολογίας, του προγραμματισμού και της τεχνητής νοημοσύνης – συμπεριλαμβανομένων της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων.
Τα στελέχη θα επιλεχθούν με κριτήριο την εξειδίκευση και την εμπειρία τους στους παρακάτω τομείς, σε συνδυασμό και με το ακαδημαϊκό τους υπόβαθρο:
Κορυφαίες πλατφόρμες τεχνολογίας όπως Microsoft, Oracle, Temenos.
Τεχνητή νοημοσύνη, ανάλυση δεδομένων, αυτοματισμοί και μηχανική μάθηση.
Γλώσσες προγραμματισμού όπως C#, Python, Angular.
Διεπαφές προγραμματιστικών εφαρμογών και microservices.
Προηγμένες μεθοδολογίες ανάπτυξης λογισμικού (Agile, DevOps)
Τεχνογνωσία στον τομέα των τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών συστημάτων.
Έχοντας παρουσία στην Ελλάδα για περισσότερα από 10 χρόνια και γραφεία στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο κ.α. και διεθνείς αναγνωρίσεις, η εταιρεία και τα προϊόντα της έχουν επιλεγεί από κορυφαίους τραπεζικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο, συμβάλλοντας επιτυχώς στο ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού των πελατών της.
“Περήφανοι για την πορεία μας στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας, είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την στρατηγική επέκταση της παρουσίας μας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη γενέτειρα μου. Ο πρωταρχικός στόχος της Validata Group, έχοντας πάντα ορίζοντα την καινοτομία και βασισμένοι στο καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, είναι η δέσμευση να προσφέρουμε τις καλύτερες και τεχνολογικά προηγμένες δυνατές λύσεις για τους πελάτες μας και να είμαστε αναφαίρετο κομμάτι της εξέλιξης τους στην ψηφιακή εποχή.»

VALIDATA GROUP
Πάροδος Λεωφ. Βουλιαγμένης 26, Γλυφάδα 16675
Τηλ. 210 8941433, email: [email protected]
www.validata-software.com

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το