Πολιτισμός

«Η Ρόζι στο χωριό και ο Μανολιός στην πόλη» για μια παράσταση στο Τρίκερι

Ο θεατρικός θίασος Θεατρίνη ξεκίνησε τη σεζόν με μία παιδική θεατρική κωμωδία, βασισμένη στον μύθο του Αισώπου «Ο ποντικός του αγρού και ο ποντικός της πόλης».
Στο νέο θεατρικό έργο «Η Ρόζι στο χωριό και ο Μανολιός στην πόλη» διαδραματίζεται η ιστορία δύο ποντικών, τα οποία ως ξαδέρφια αποφασίζουν να επισκεφθεί ο ένας τον άλλον, η Ρόζι για διακοπές στην εξοχή και ο Μανόλης αποφασίζει να πάει να μείνει μόνιμα στην πόλη.
Η Ρόζι μαθημένη στη ζωή της πόλης περνάει δύσκολα στην εξοχή και αποφασίζει να φύγει την επόμενη κιόλας μέρα. Ο Μανόλης από την άλλη, σκέφτεται να πάει να μείνει μόνιμα στην πόλη και να αφήσει τους φίλους και το σπίτι του στην εξοχή. Όμως, και εκείνος αφού γνωρίσει από κοντά τους κινδύνους και την ανήσυχη ζωή της πόλης, γυρίζει αμέσως στο σπίτι του. Μέσα από τα αστεία παθήματά τους και οι δύο καταλαβαίνουν πως σαν το σπίτι τους δεν θα βρούνε πουθενά και έτσι επιστρέφουν στη μέχρι τώρα ζωή τους, ο καθένας στον τόπο του.
Κωμικοί χαρακτήρες, αστείοι διάλογοι, χορογραφίες και τραγούδια έρχονται να συνθέσουν μία κωμική παιδική παράσταση.

Οι συντελεστές της παράστασης είναι οι εξής: Σκηνοθεσία – δραματουργία: Συνοδή Φουκαλά, μουσική επιμέλεια – χορογραφίες: Εύα Βούλγαρη, ηχοληψία: Γιάννης Ευστρατιάδης, σκηνικά: Νίκος Νίτης, Δώρα Ορφανίδου, μουσική: Αντωνία Κιουπελόγλου, φωτογραφία: Άλκης Μαρούγκας. Παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Δήμητρα Παππά, Τόνια Κιουπελόγλου, Εύα Βούλγαρη, Άννα-Μαρία Παναγιωτάκη.
Επόμενος σταθμός το Τρίκερι όπου θα δοθεί μια παράσταση για το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στις 10.30 π.μ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το