Τοπικά

Η ογκολογία συναντά τις υπόλοιπες ειδικότητες στο “Βουνό των Κενταύρων” – Συνέδριο στην Πορταριά με 130 γιατρούς και επαγγελματίες υγείας

Στις 5-6 Απριλίου 2024 θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Portaria Hotel, στην Πορταριά Πηλίου, το συνέδριο “Η ογκολογία συναντά τις υπόλοιπες ειδικότητες” στο “Βουνό των Κενταύρων”, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία «ΑΚΟΣ – Καρκίνος: Θεραπεία Σώματος και Ψυχής» σε συνεργασία με τη Μονάδα Χημειοθεραπείας Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» και το Ογκολογικό Ιατρείο 404 Γ.Σ.Ν. Λάρισας.

Εκατόν τριάντα γιατροί και επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων -και από όλη την Ελλάδα- θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν για πρώτη φορά στο Πήλιο όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με την αντιμετώπιση του ασθενούς με καρκίνο.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στις 10 το πρωί θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο ενημερωτική εκδήλωση ανοικτή για το κοινό όπου θα μπορούν να τεθούν ερωτήσεις και να απαντηθούν από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το