Ελλάδα

Η Νέα Δημοκρατία ζητά ξανά τη διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή – Ο λόγος

Τη διαγραφή ξανά από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Αιτία τα όσα δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στην ΕΡΤ όπου ανέφερε ότι είναι «υπερήφανος» για όσα είχε πει στη Βουλή πριν από μήνες και τα οποία προκαλέσαν τότε τη διαγραφή του από την ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δήλωσε «υπερήφανος» για την τοποθέτησή του τον Δεκέμβριο του 2021

O Παναγιώτης Κουρουμπλής συμμετείχε σε συζήτηση με τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μαρινάκη, και δήλωσε «υπερήφανος» για την τοποθέτησή του τον Δεκέμβριο του 2021 στη Βουλή όταν είχε χαρακτηρίσει «δολοφόνους» τους βουλευτές της ΝΔ. «Αν ο κ. Τσίπρας δεν τον ξαναδιαγράψει άμεσα, τότε ο βουλευτής του απηχεί τις απόψεις του αρχηγού του και προφανώς η αρχική διαγραφή του ήταν fake, υποκριτική και προσχηματική!» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ
Ο κ. Κουρουμπλής διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν αποκάλεσε την κυβερνητική πλειοψηφία «δολοφόνους» σε συζήτηση στη Βουλή. Προ ημερών ο κ. Κουρουμπλής επέστρεψε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ, δήλωσε, απαντώντας στον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, ότι δεν μετανιώνει που αποκάλεσε τους πολιτικούς του αντιπάλους δολοφόνους. Αν ο κ. Τσίπρας δεν τον ξαναδιαγράψει άμεσα, τότε ο βουλευτής του απηχεί τις απόψεις του αρχηγού του και προφανώς η αρχική διαγραφή του ήταν fake, υποκριτική και προσχηματική!

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε επανέλθει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγες ημέρες με απόφαση Τσίπρα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το