Αθλητισμός

Η Λέσχη του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης θα συγκεντρώσει τρόφιμα και παιχνίδια για οικογένειες σε ανάγκη

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι η Νίκη είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός αθλητικός σύλλογος. Εκφράζει ιδιαίτερες αρχές και αξίες που ενστερνίζεται ο κόσμος της. Σε αυτό το πλαίσιο έρχεται και αξιέπαινη πρωτοβουλία της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης η οποία θα συγκεντρώσει τρόφιμα και παιχνίδια για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Εδώ και αρκετά χρόνια η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με κάθε ευκαιρία. Δεν θα μπορούσε να μην πράξει το ίδιο και τη φετινή χρονιά που όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι. Ο κορωνοϊός έχει πλήξει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, ενώ με το «λοκντάουν» που έφερε το κλείσιμο των καταστημάτων αρκετές οικογένειες βρίσκονται σε δύσκολη οικονομικά θέση.

Πολλοί είναι οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη ακόμη και βασικών ειδών και για το λόγο αυτό η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης θέλει να σταθεί δίπλα τους και να τους προσφέρει μία έστω και μικρή βοήθεια. Έτσι, τα μέλη της Λέσχης θα συγκεντρώσουν τις επόμενες ημέρες τρόφιμα και παιχνίδια για παιδιά που θα μοιραστούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει μπορεί να το κάνει καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στα γραφεία της Λέσχης που βρίσκονται στην διεύθυνση Μαιάνδρου 24, στη Νέα Ιωνία.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης την οποία υπογράφει ο πρόεδρός της Παναγιώτης Αθανασίου. Σε αυτή αναφέρονται τα εξής: «Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία χρονιά η Λέσχη Ομίλου Φίλων Νίκης Βόλου σε μία εποχή που η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη. Ποδόσφαιρο για την ομάδα μας δεν υπάρχει αρκετό καιρό τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στη Λέσχη του Ο.Φ. Νίκης Βόλου δεν έχουμε άλλες δραστηριότητες. Και πράγματι, κάποιες από αυτές είναι πολύ όμορφες.

Άνθρωποι αυτής της κοινωνίας είμαστε και κουβαλάμε όλα αυτά τα χρόνια πολλά κουσούρια, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να κρατάμε και μερικές από τις αξίες που σιγά-σιγά χάνονται.
Μια τέτοια αξία είναι και η αλληλεγγύη, την περίοδο αυτή που ταλαιπωρείται όλος ο πλανήτης. Δεν γνωρίζουμε πότε θα ξαναδούμε τα γήπεδα γεμάτα -αν ο αθλητισμός έχει κάποιο νόημα χωρίς εμάς τους φιλάθλους- γνωρίζοντας ότι τα χειρότερα μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμη. Γνωρίζουμε όμως ότι η καψούρα μας, μας λείπει και όταν κάτι σου λείπει το κουβαλάς μαζί σου όπου και αν είσαι.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ας δείξουμε για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη μας προς τους συνανθρώπους μας τις μέρες αυτές που για τους περισσότερους είναι γιορτινές, αλλά και σε άλλους πολύ δύσκολες. Εμείς είμαστε για να προσφέρουμε λίγα χαμόγελά σε παιδιά και σε οικογένειες, μη ξεχνώντας την καταγωγή των προσφύγων προγόνων μας.
Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και παιχνίδια στα γραφεία της Λέσχης του Ο.Φ. Νίκης, Μαιάνδρου 24 από τις 9 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα καθημερινώς. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια αυτή και να ευχηθούμε σε όλους υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Δημήτρη Κοτρώτσο στο τηλ. 6976206981».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το