Ελλάδα

Η κυβέρνηση αφήνει τα «παιδιά» να ξεθυμάνουν, λέει το Ποτάμι για τα επεισόδια

epeisodia

Σε παιδικές ασθένειες κάποιων στην κυβέρνηση και στην ομηρία της Αθήνας από λίγες δεκάδες κουκουλοφόρους, αναφέρεται η ανακοίνωση του Ποταμιού για τα χθεσινοβραδυνά επεισόδια.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πάλι τα ίδια. Το κέντρο της πόλης- για μία ακόμη φορά- στην ομηρία λίγων δεκάδων κουκουλοφόρων. Ούτε οι τοίχοι της Βουλής γλύτωσαν από τα συνθήματά τους. Ούτε οι κεντρικοί δρόμοι από φωτιές. Ούτε οι γειτονιές από καταστροφές.
Αλλά η κυβέρνηση παραμένει απαθής και αφήνει “τα παιδιά” να ξεθυμάνουν. Δεν αντιλαμβάνεται ότι η ανοχή έχει ξεπεράσει τα όρια της πρόκλησης.
Είναι δε απορίας άξιο γιατί κάποιοι στην κυβέρνηση δε θέλουν να δουν την πραγματικότητα: Ότι δεν έχουμε να κάνουμε με πολιτικό κίνημα ούτε με πολιτικές ή κοινωνικές ομάδες αλλά με αγέλες καταστροφής και βίας.
«Η αριστερά του τίποτα» πρέπει επιτέλους να δώσει εξηγήσεις κ.Βούτση και κ.Παρασκευόπουλε – που θα έλεγε και ο κ.Πανούσης.
Δυστυχώς, κάποιοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο κόλλησαν παρά τα χρονάκια τους τις παιδικές ασθένειες, που έλεγε κι ο αγαπημένος τους Λένιν».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το