Τοπικά

Η εταιρεία Plan Ahead στη διαδικτυακή εκπομπή «Η Θεσσαλία για την οικονομία» σήμερα στις 8 το βράδυ 

Για την εταιρεία Plan Ahead θα μιλήσουν σήμερα στη διαδικτυακή εκπομπή «Η Θεσσαλία για την οικονομία» ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Τσακίρης και ο κ. Μίνωας Δρακάκης (CAO Plan Ahead).
Η εκπομπή με παρουσιαστές τον Καθηγητή οικονομικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μιχάλη Ζουμπουλάκη και τον οικονομολόγο κ. Βασίλη Δανό θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8 το βράδυ μέσα από το www.e-thessalia.gr.
Όπως αναφέρεται σχετικά για το προφίλ της εταιρείας «Η Plan Ahead είναι ένας σύγχρονος οργανισμός παροχής υπηρεσιών και συμβουλών στον χώρο της οικονομίας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2005 στην Αθήνα και είναι σήμερα σύμβουλος εμπιστοσύνης σε περισσότερους από 1500 οικογένειες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις.
Plan Ahead σημαίνει «λαμβάνω τα μέτρα μου, προνοώ, οργανώνω, βλέπω μπροστά», ώστε κάθε φορά να είστε εσείς, δηλαδή οι στόχοι, οι επιδιώξεις σας και οι δυνατότητες σας, αυτοί που αποφασίζετε.
Το σύστημα της δουλειάς μας, το Σύστημα Plan Ahead, στηρίζεται σε 3 πυλώνες:
Την ολισθική οικονομική ανάλυση (τους προσωπικούς σας στόχους και επιδιώξεις, το τι έχετε κάνει μέχρι τώρα για να τους επιτύχετε, ποιες δυνατότητες δεν έχετε ακόμη χρησιμοποιήσει).

Την Εξατομικευμένη Συμβουλή σας (η σφαιρική εικόνα που σχηματίζουν οι ειδικοί της εταιρείας μας σας).
Την Εξυπηρέτηση σας (μια αξιόπιστη ομάδα που θα δουλεύει για τα συμφέροντα σας πάντα, έγκαιρα και αποτελεσματικά).
Με αυτόν τον τρόπο, έχοντας ένα οικονομικό σύμβουλο της εμπιστοσύνης σας, διασφαλίζουμε πως θα έχετε για τον εαυτό σας περισσότερα χρήματα, περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνετε ενδιαφέροντα πράγματα καί μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το μέλλον μας δεν μπορούμε να το προβλέψουμε, μπορούμε όμως να το προετοιμάσουμε μαζί».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το