Τοπικά

Η Δημοτική Οργάνωση της ΝΔ καταγγέλλει τον Κοπάνα: Δεν έχει πολιτικές και ηθικές αρχές -Τον χαρακτηρίζουν γραφικό

Η δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου Αργύρη Κοπάνα για προσχώρησή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική», ήταν αναμενόμενη, αφού εδώ και καιρό είχαν διαφανεί οι προθέσεις του, σύμφωνα με την Δημοτική Οργάνωση Βόλου της Νέας Δημοκρατίας. Τον καταγγέλλουν οι κ.κ. Βαϊτσης και Μπισακός  ότι δεν έχει αρχές ενώ γνώριζε πως εάν δεν τον επέλεγε το κόμμα για υποψήφιο δήμαρχο θα έπρεπε να στρατευτεί και δεσμεύτηκε γι΄αυτό . Τον χαρακτηρίζουν γραφικό που επέλεξε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του υβριστή του.
“Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στην πολιτική για να τιμάς τα λόγια και τις υποσχέσεις σου και να αποδέχεσαι το όποιο αποτέλεσμα, ειδικά όταν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε έχει τιμήσει ουκ ολίγες φορές. πρέπει να έχεις πολιτικές και ηθικές αρχές, στοιχεία που απουσιάζουν παντελώς από τη στάση του κ. Κοπάνα.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν, αν και απαντήσεις γνωρίζουμε ότι δεν θα λάβουμε από τον έως μέχρι και χθες μετά την επιλογή του, συνοδοιπόρο Αργύρη Κοπάνα, τα εξής:
– Όταν διεκδίκησες πριν από λίγους μήνες τη στήριξη της Ν.Δ. και μάλιστα παρουσιάστηκες αυτοπροσώπως ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος, δεν γνώριζες τις αρχές που είχε θέσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης σε σχέση με τις διαδικασίες του κόμματος;
Σου υπενθυμίζουμε φρεσκάροντας την κοντή σου μνήμη, ότι και ενώπιον του Αντιπροέδρου του κόμματος κ. Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και δεκάδων στελεχών στο Βόλο δεσμεύτηκες ότι θα ακολουθήσεις τις αποφάσεις της ηγεσίας της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
– Όταν πριν από τέσσερις μήνες, εμφανίστηκες ως υποψήφιος δήμαρχος με ομιλία σου, μπορείς να μας απαντήσει τι μεσολάβησε και άλλαξε η στάση σου; Μήπως η διάθεσή για προσφορά που επικαλείσαι, μετουσιώθηκε όπως φαίνεται στην γραφικότητα της συνέπειας των πράξεων και των λόγων σου.
Τελικά, από υποψήφιος δήμαρχος, υποψήφιος συνεκδικητής και γενικώς υποψήφιος, καταλήγεις… υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με επικεφαλής τον υβριστή σου; Βλέπεις στην εποχή της τεχνολογίας μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα προσφέρει πλούσιο υλικό.
– Να σου υπενθυμίσουμε επίσης ότι ως μόνιμα ωφελημένος από την παράταξη, σε συνέντευξη σου σε τοπική εφημερίδα απαντούσες με την απόλυτη «ανιδιοτέλεια» που σε διακρίνει, για την αξιολόγηση του έργου της σημερινής δημοτικής αρχής, ότι είναι φτωχό, ότι δε κατάφερε να βάλει τη σφραγίδα της σε κάποιο μεγάλο έργο, ότι αναλώθηκε σε ύβρεις προσβολές και απουσίας διαλόγου και δίχασε αντί να ενώσει του πολίτες του Βόλου. (Π.χ. χαρακτηριστικές δηλώσεις του κ. Κοπάνα:
«…Όσον αφορά το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής, θεωρώ ότι ο απολογισμός του έργου της είναι φτωχός.
…Η σημερινή δημοτική αρχή απομονώθηκε από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων και αυτό είχε αρνητικές επιπτώσεις στις διεκδικήσεις της πόλης.
Δεν κατάφερε να βάλει την σφραγίδα της σε κάποιο μεγάλο έργο ανάπτυξης, ούτε περιόρισε τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Αντιθέτως η δημοτική περίοδος αναλώθηκε σε ύβρεις, προσβολές, απουσία διαλόγου, συγκρούσεις, στείρες αντιπαραθέσεις, εχθρότητες, δικαστικές διαμάχες.
Έτσι δίχασε και έβαλε απέναντί της δυνάμεις, την ώρα, που χρειάζεται η συστράτευση όλων!)
Οι απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα θα έρθουν πολύ σύντομα από την τοπική κοινωνία.
Εμείς ως ΔΗΜΤΟ Βόλου θα σου ευχηθούμε, κοινοποιώντας τις ευχές μας, σε όλα τα αρμόδια όργανα του κόμματος, μόνο αυτό:
Καλή τύχη Αργύρη. Βρήκες τελικά το φυσικό σου χώρο. Αυτόν που κατήγγειλες με πάθος και βερμπαλισμό πριν από λίγες μόνο ημέρες!!!
Υ.Γ. 1 Δεν διέψευσες ποτέ τις δηλώσεις και πώς να το κάνεις άλλωστε αφού απαντήθηκαν από εσένα τον ίδιο.
ΥΓ 2. Πρώτη φορά βλέπουμε να διανείμετε με δήλωση και η εισαγωγή του κειμένου. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και ως δημοσιογράφος;”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το