Ελλάδα

Η απάντηση Γεωργιάδη για φωτογραφία του που κυκλοφορεί στα social media

Απάντηση σε εικόνα που κυκλοφορεί στα social media τις τελευταίες ημέρες δίνει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για προσπάθεια «να τον εμπλέξουν στη δίκη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό».

Σε ανάρτησή του στο X, ο υπουργός διευκρινίζει πως η γυναίκα που στέκεται δίπλα του στη φωτογραφία «δεν είναι τελικά η εισαγγελεύς (σ.σ.: της δίκης) αλλά μια απλή δικηγόρος».

«Το αναρτώ όχι μόνον για να σας αποδείξω το μέγεθος της τοξικότητας που υφίσταμαι και που κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τα διαδώσουν, αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους! Τα πράγματα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει», γράφει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ανάρτησή του
«Εδώ και μέρες κυκλοφορεί αυτή η φωτό στο διαδίκτυο σε μία προσπάθεια να με εμπλέξουν στην Δίκη για την 12χρονη στον Κολωνό. Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα βγάζω δεκάδες φωτό και μου είναι αδύνατον να θυμάμαι τους πάντες. Το φοβερό όμως στην προκειμένη περίπτωση όπως έμαθα χθες είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία ΔΕΝ είναι τελικά η Εισαγγελεύς αλλά μία απλή δικηγόρος.

Το αναρτώ όχι μόνον για να σας αποδείξω το μέγεθος της τοξικότητας που υφίσταμαι και που κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τα διαδώσουν αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους! Τα πράγματα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το