Τοπικά

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας παραχώρησε δωρεάν αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές

Στην δωρεάν παραχώρηση αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών προχώρησε την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, προς την Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Βόλου, το Σωματείο Ιδιοκτητών Σκαφών Αναψυχής και Θαλασσίων Σπορ Σκιάθου και το 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού, αποδεικνύοντας περίτρανα τη συμβολή της Περιφέρειας στο κοινωνικό σύνολο και την καθημερινότητα του πολίτη.
Όλοι ευχαρίστησαν θερμά την κ. Κολυνδρίνη και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών και την παραχώρηση των απινιδωτών, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη προσφορά της Περιφέρειας σώζει ζωές.
Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη, τόνισε ότι «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκεται δίπλα στους πολίτες, παρέχοντας ουσιαστική στήριξη, σε όλους τους τομείς και όπου είναι ανθρωπίνως δυνατό να βοηθήσει. Η κίνησή μας αυτή να παραχωρήσουμε δωρεάν απινιδωτές, γίνεται στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, ευελπιστώντας βέβαια να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν ποτέ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το