Παραπολιτικά

Η ανευθυνότητα της διοίκησης της ΔΕΥΑΜΒ

Στα «δέντρα» έχουν ανέβει οι κάτοικοι της Μακρινίτσας με τις ανερμάτιστες τοποθετήσεις της ΔΕΥΑΜΒ για τις κατολισθήσεις στην Κουκουράβα, που δεν θέλησαν να αντιμετωπίσουν.
«Η Κουκουράβα είναι εκεί και μπορεί κανείς να διαπιστώσει την εγκατάλειψη των πηγών σε όλο τον υπόλοιπο πέραν της κατολίσθησης χώρο. Ελεύθερη πρόσβαση σε ζώα και ανθρώπους, υδρομαστεύσεις χωρίς διπλά καπάκια και κλειδαριές, δίκτυα σωλήνων πρόχειρα εγκατεστημένα και καμιά τεχνική υποστήριξη έναντι των κατολισθήσεων (τοιχία αντιστήριξης), είναι η απόλυτη έκφραση της εγκατάλειψης, απόρροια της δικής τους ανευθυνότητας και σίγουρα όχι κάποιου φυσικού φαινομένου.
Είναι πράγματι επικίνδυνοι όταν αφήνουν τα φαινόμενα κατολίσθησης να εξελίσσονται μπροστά στα μάτια τους και να τα παρακολουθούν απλά.
Προφανώς οι άνθρωποι αυτοί έχουν άλλες προτεραιότητες. Τους αφήνει αδιάφορους η υπόθεση του νερού και η υγεία των πολιτών. Εξάλλου απολαμβάνουν την προστασία της δικαιοσύνης και όλων των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών. Γι αυτό ψεύδονται ασύστολα και υβρίζουν ελεύθερα». Αυτή είναι η απάντηση της Επιτροπής των Πολιτών για το Νερό που τρία χρόνια τώρα φωνάζουν δυνατά αλλά η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ έχει κατεβάσει ρολά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το