Θ Plus

Halloween: Viral στα social το drone φάντασμα, τρόμαξε περαστικούς – Δείτε βίντεο

Η περίοδος του Halloween είναι η ιδανική για φάρσες, αν και πολλοί είναι εκείνοι που το «τραβούν» λίγο παραπάνω από ό,τι πρέπει.

Πρόκειται για τη βραδιά πριν από τη γιορτή των Αγίων Πάντων την 1η Νοεμβρίου. Παραμονή των Αγίων Πάντων, το Halloween λοιπόν, γιορτάζεται πάντα τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου. Τα μικρά (και μεγάλα καμιά φορά) παιδιά μεταμφιέζονται σε κάτι «τρομακτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας γλυκά, λέγοντας την έκφραση «trick or treat» («φάρσα ή κέρασμα»).

Έτσι, κάποιος σκέφτηκε να… ντύσει ένα drone φάντασμα με κόκκινα μάτια και τροματικά μακριά χέρια και να τριγυρίζει στους δρόμους της πόλης, τρομάζοντας ανθρώπους που είναι είτε μόνοι τους είτε σε παρέες. Και παρότι δεν διευκρινίζεται σε ποια περιοχή κυκλοφόρησε το drone φάντασμα (αν και από τις διαφημίσεις στις στάσεις του λεωφορείου εικάζεται πως είναι η Βραζιλία) ούτε το πότε ακριβώς, το βίντεο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως σε X (πρώην Twitter), TikTok και Instagram.

Δείτε βίντεο:

Όπως φαίνεται στο βίντεο, όσοι… συνάντησαν το drone φάντασμα, όπως ήταν αναμενόμενο, πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν. Χαρακτηριστικά ένας άνδρας που ανέβαινε τα σκαλιά, όταν το είδε, τα κατέβηκε ξανά και άρχισε να τρέχει προς τα πίσω για να το αποφύγει.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το