Αθλητισμός

Γραμμένος: «Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει με κόσμο»

O τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα γίνει κανονικά με την παρουσία φιλάθλων. Αυτό απάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος σε σχετικό ερώτημα που δέχθηκε με αφορμή την παρουσία του σε σύσκεψη για τις λέσχες φιλάθλων στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

«Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει με κόσμο. Είναι ρητή δήλωση» είπε. Όταν ρωτήθηκε για το αν ο αριθμός των φιλάθλων θα είναι 10.000 κι αν υπάρχει ενδεχόμενο το παιχνίδι να γίνει στο εξωτερικό δήλωσε: «Θα γίνει με κόσμο. Δεσμεύομαι ότι θα γίνει με κόσμο στην Ελλάδα. Μπορείτε να με βρείτε κάποια άλλη στιγμή και να μου απευθύνεται ό,τι ερώτημα θέλετε. Όσο και αν στην εποχή μας τα αυτονόητα έγιναν ζητούμενα, αυτό είναι αυτονόητο».

Σχετικά με την συνάντηση για τις λέσχες δήλωσε: «Αυτό που διαπιστώνει κανείς σήμερα είναι η ανάγκη να εκσυγχρονιστεί ένα νομικό πλαίσιο που αφορά στη λειτουργία των λεσχών. Σε αυτή την κατεύθυνση, τα μέλη κάθισαν στο τραπέζι σε μία πρώτη προσέγγιση όλων των θεμάτων. Δεν έχει υπάρξει οριστικό τέλος σε αυτόν τον διάλογο, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Η λογική και η κατεύθυνση είναι να εκσυγχρονιστεί όλο αυτό το σύστημα για τις λέσχες των φιλάθλων, 2-3 νομοθετήματα διάσπαρτα. Έχει και άλλα ζητήματα, περισσότερο νομοτεχνικά. Το ζητούμενο είναι αυτό το νομικό πλαίσιο που θα νομοθετηθεί να μπορεί να είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο. Σήμερα, μεγάλο μέρος του νομοθετήματος αυτού δεν έχει εφαρμοστεί».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το