Κόσμος

Γράμμα στη Pfizer από 6χρονο παιδί: Στείλτε εμβόλια στον Άη Βασίλη – Τι απάντησε ο Αλβέρτος Μπουρλά

Ενα ασυνήθιστο γράμμα έλαβε πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Aλβέρτος Μπουρλά, από ένα 6χρονο παιδί, το οποίο του ζητούσε να εξασφαλίσει ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό στον Αγιο Βασίλη.
Ο Κάλουμ Θορνχιλ από την Ιρλανδία είχε ακούσει για το εμβόλιο από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου της μητέρας του καθώς πήγαιναν στο σχολείο στις αρχές του Νοεμβρίου.

(Copyright: Αλβέρτος Μπουρλά

Η ίδια αναφέρει πως μόλις το παιδί επέστρεψε από το σχολείο αποφάσισε να γράψει το γράμμα.

Το γράμμα του παιδιού

Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
«Αγαπητή Pfizer. Ακουσα ότι φτιάξατε ένα Γρά για τον κορονοϊό. Συγχαρητήρια. Μπορείτε σας παρακαλώ να στείλετε μερικά εμβόλια στον Βόρειο Πόλο για τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του; Σας παρακαλώ».

Η απάντηση του Αλβέρτου Μπουρλά
Η απάντηση του Αλβέρτου Μπουρλά ήρθε μερικές εβδομάδες αργότερα, σύμφωνα με τους New York Times. «Γράμματα σαν αυτά, από παιδιά γεμάτα συμπόνια και ελπίδα, μας θυμίζουν γιατί η δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα είναι τόσο σημαντική», έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer στο λογαριασμό του στο LinkedIn. «Θέλω να ξέρεις ότι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταφέρουμε να δώσουμε ελπίδα σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Και σίγουρα θα φροντίσουμε τον Άγιο και τα ξωτικά του», είπε στο παιδί. Σχολίασε επίσης ότι όλα τα παιδιά ήταν στη «καλή» λίστα του Αϊ-Βασίλη φέτος καθώς έπλεναν τα χέρια τους και βοηθούσαν πολύ στο σπίτι.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το