Ελλάδα

Γιος ηλικιωμένης στο Κιάτο: «Δεν τη σκότωσα, τη βρήκα νεκρή»

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο Κορινθίας από την ιστορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά την άτυχη γυναίκα που βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της.
Η άτυχη γυναίκα αγνοούνταν από τον Νοέμβριο, ενώ η εξαφάνιση της δηλώθηκε από τους οικείους της μόλις πριν από τρεις ημέρες, στις 17 Ιουλίου.

Οι Αρχές, εξετάζοντας ενδελεχώς την υπόθεση εξαφάνισης της, κατόρθωσαν να φτάσουν στην άκρη του νήματος της υπόθεσης την Παρασκευή, 19/7. Αργά το απόγευμα της ημέρας, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της για να κάνουν έρευνα στο χώρο.
Στο πίσω μέρος της αυλής και μέσα στην αποθήκη εντόπισαν θαμμένο το άψυχο σώμα της γυναίκας. Στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψη του γιου της, ο οποίος και ομολόγησε ότι εκείνος την έθαψε εκεί.

Ο γιος της ηλικιωμένης υποστηρίζει ότι η ίδια του η μητέρα τού ζήτησε να ταφεί στην αυλή του σπιτιού τους. «Δεν τη σκότωσα εγώ. Είχε προβλήματα υγείας και πέθανε στις 26 Νοεμβρίου. Πάντοτε μου έλεγε ότι όταν πεθάνει θέλει να τη θάψω στην αυλή του σπιτιού. Στις 27 Νοεμβρίου ήρθα να τη δω και ήταν νεκρή. Αποφάσισα να κάνω πράξη την τελευταία επιθυμία της» φέρεται να είπε ο γιος της στους αστυνομικούς.

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το