Τοπικά

Γιορτή χειροποίητων αντικειμένων και δώρων στην πόλη της Λάρισας

poster 33 48
Η ένωση χειροτεχνών καλλιτεχνών σε συνεργασία με την αντιδημαρχία πολιτισμού και επιστημών του δήμου Λάρισας διοργανώνει στο Θέατρο ΟΥΗΛ το Handmade Festival!

Παρασκευή 4 και Σάββατο 5 Δεκεμβρίου η τεράστια αγορά χειροποίητων αντικειμένων και δώρων, τα δωρεάν εργαστήρια κατασκευών για ενήλικες και παιδιά, η μουσική και η ανταλλαγή ρούχων και αξεσουάρ θα βρίσκονται στη καρδιά του κέντρου και θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες χρωματοσκοπικά στον υπέροχο και μοναδικό μας γαλαξία !

40 εκθέτες από όλη την Ελλάδα με φρέσκιες χειμωνιάτικες ιδέες μόδας, διακόσμησης και περιποίησης σας περιμένουν μόνο για 2 μέρες στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ.

Γνωρίσετε τον κόσμο της χειροποίητης κουλτούρας και τέχνης μέσα από δεκάδες χειροποίητα μικροαντικείμενα, δώρα, χειροποίητα παιδικά παιχνίδια, teepees, στολίδια, νέες κολεξιόν ρούχων, φωτιστικά, ξυλόγλυπτα, κοσμήματα, καλλυντικά, τσάντες, γλυκά, κεραμικά, βινύλια, συνθέσεις φυτών, χειροποίητα γλαστράκια και άλλα πολλά .
Καλούνται επίσης οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Λάρισας, του νομού και όχι μόνο να γνωρίσουν νέους προμηθευτές οι οποίοι έχουν τον τρόπο να ανανεώσουν αισθητικά και εμπορικά την επιχείρησή τους!

To Handmade Festival έχει αποδείξει, ότι αποτελεί πόλο έλξης νέων, καλαίσθητων σχεδιαστών και δημιουργών προϊόντων με ανώτερη ποιότητα, ταυτότητα και προσεγμένες πρώτες ύλες. Η πρωτοτυπία είναι ένα δυνατό χαρακτηριστικό της ομάδας όπως και το όραμα για μετάδοση της ενασχόλησης και της κουλτούρας αλλά και η τάση να δημιουργείται ένα ευχάριστο κλίμα για τους επισκέπτες.

Παράλληλες Εκδηλώσεις :
– Χριστουγεννιάτικα Ζαχαροπαιχνιδίσματα Από την Ομάδα ACAPELLA
– Κατασκευή Μπισκότων/Στολίδια
– Face Painting
– Μπαλονοκατασκευές
– Ομαδικό παιχνίδι για παιδιά
– DIY Workshops / Χρωματοσκόπιο
– Ανταλλαγή ρούχων και αντικειμένων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/12/2015
18.00-21.00 DJ set STIVASTEREO
20.00 ΤΑΝΓΚΟ αργετίνικο – Από τη ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΡΑΜΟVE

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/12/2015

16.00-17.00 : Συνθέσεις παχύφυτων σε χειροποίητες γλάστρες (μυστικά & tips)
17.00-18.00 : Κατασκευή Ινδιάνικων Παιδικών Σκηνών
18.00-21.00 DJ set STIVASTEREO
18.00 : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΑΛΟΝΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ – ΟΜΑΔΑ ACAPPELLA
μπαλονοκατασκευές, μπισκοτοστολίδια, face painting, ομαδικό παιχνίδι για παιδιά )

Και στη μουσική…… decks on fire with StivAstereo !

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το