Αθλητισμός

Γιόρτασε την παραμονή η Δήμητρα

Με δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση, αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν η  Δήμητρα Ευξεινούπολης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Αρχοντικό», στο δάσος Κουρί και το «παρών» έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ., το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι, χορηγοί, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, αλλά και φίλαθλοι.

Για τη Δήμητρα η φετινή σεζόν ήταν ιστορική. Για πρώτη φορά ξεπέρασε τα στενά όρια του νομού Μαγνησίας, μετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μπορεί αυτό να ήταν… λειψό μια και ολοκληρώθηκε σε έναν γύρο, αλλά οι δυσκολίες μεγάλες. Ωστόσο, οι «πράσινοι» κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και την τελευταία αγωνιστική να κερδίσουν τη Νέα Αρτάκη και να πανηγυρίσουν την παραμονή. Μάλιστα, κατέλαβαν την 6η θέση, μεταξύ των 11 ομάδων του 4ου ομίλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Δεληζήσης ευχαρίστησε τους πάντες για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της σεζόν και εξέφρασε την πίστη ότι στην επόμενη περίοδο η ομάδα θα έχει ακόμη καλύτερη πορεία. Επίσης, ευχαρίστησε τις συζύγους των ποδοσφαιριστών, αλλά και των παραγόντων και που αυτές έζησαν από κοντά τις καλές και κακές στιγμές των αγαπημένων τους ανθρώπων.

Έναν σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο «αρχιτέκτονας» της πετυχημένης πορείας, ο προπονητής Μιχάλης Ανδρωνάς, ο οποίος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του Νίκο Βούλγαρη, Γιώργο Τσάτσο, τους Γιώργο Λιάκο και Βασίλη Καραμπάση με τους οποίους μιλούσε με τις ώρες κάθε ημέρα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, τη διοίκηση του συλλόγου, τους παίκτες για την προσπάθειά τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει τη σημαντική βοήθεια που προσέφεραν οι φίλαθλοι της Δήμητρας.

Για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η Δήμητρα, όπου αναφέρονται τα εξής: «Σε ένα εξαιρετικό κλίμα όλοι οι ποδοσφαιριστές, προπονητές, παλαίμαχοι, χορηγοί, δημοσιογράφοι και πιστοί φίλοι της Δήμητρας έδωσαν το «παρών» στο τελευταίο δείπνο της σεζόν και την υπόσχεση ότι τον Αύγουστο θα ξεκινήσει η ομαδάρα μας με καινούργια όνειρα και στόχο την καταξίωση και την κορυφή. Απών, μόνο ο υπεύθυνος Τύπου και δημοσίων σχέσεων της ομάδας λόγο υποχρεώσεων του στην πρωτεύουσα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το