Lifestyle, Θ Plus

Γιώργος Λαμπάτος: «Το τηλέφωνο μου άρχισε να χτυπάει για δουλειά, ανυπομονώ να ανέβω στο σανίδι»

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, για το νέο προσωπικό και νέο επαγγελματικό του ξεκίνημα αλλά και για την σημερινή σχέση του με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση από το θέατρο και όχι μόνο, ενώ κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Υπενθυμίζεται ότι η συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες μέρες στην Espresso για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει σε ένα υπόγειο 15 τμ, με μηνιαίο εισόδημα 220 ευρώ τον μήνα, έμελλε να αλλάξει σχεδόν τα πάντα για τον μέχρι πρόσφατα, άνεργο ηθοποιό.

«Μέσα σε δυο μέρες τα πράγματα άλλαξαν προς άλλη κατεύθυνση»
Ο Γιώργος Λαμπάτος είπε στην εκπομπή: «Οι εξελίξεις είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστες, μέσα σε δυο μέρες τα πράγματα άλλαξαν προς άλλη κατεύθυνση. Άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνο και άνθρωποι για δουλειά, γιατί στην αρχή έπαιρνε κόσμος από όλη την Ελλάδα, ερχόταν σπίτι μου, να μου φέρνει τρόφιμα και ό,τι χρειάζομαι. Τώρα το τηλέφωνό μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά. Δέχθηκα πρόταση και για θέατρο και για ταινία». Στη συνέχεια, με κλάματα είπε ότι «ανυπομονεί να ανέβει ξανά στο σανίδι και να εισπράξει το χειροκρότημα του κόσμου».

Για το σπίτι που του παραχώρησε η οικογένεια του ηθοποιού, Γιώργου Βασιλείου, τόνισε: «Δεν θέλει να λέμε πολλά η οικογένεια, γιατί είναι ταπεινή οικογένεια και δεν το έκανε γι’ αυτόν τον λόγο, για να αποκτήσει τη δημοσιότητα. Με τον πατέρα τον Γιώργο Βασιλείου, έχουμε κάνει θέατρο μαζί και πολλές περιοδείες μαζί, είχαμε πολύ καλή σχέση. Βάσει αυτών που έχουμε περάσει και στη μνήμη του Γιώργου, που δυστυχώς έφυγε νωρίς, ενώ είχε ακόμα τόσα πολλά να προσφέρει, θα κάνουν αυτό το πράγμα».

Η δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή
Όσον αφορά στη δικαστική διαμάχη του με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λαμπάτος είπε: «Είναι δύσκολο, γιατί δεν έχω πόρους, μόνο αυτά από τον “Διόνυσο” που είναι ελάχιστα. Ήταν όμως κάτι για εμένα γιατί πλήρωνα κάποιες υποχρεώσεις. Δεν ξέρω τι θα γίνει, πιστεύω πως υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει και αυτό και μετά να είμαι ελεύθερος από όλα αυτό. Έχουν δεσμευτεί κάποια χρήματα από τον “Διόνυσο” που είναι περίπου 300 με 500 ευρώ το χρόνο. Δεν έχω μιλήσει με τον Μάρκο Σεφερλή, όμως είπα κάποια πράγματα δημόσια, ώστε να μπορέσει και αυτός να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του γιατί και εγώ μπορεί να είπα κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να πω. Απλά ήταν η αγωνία να φωνάξω με κάποιον τρόπο ότι είμαι και εγώ εδώ. Είναι τρία χρόνια που δεσμεύονται τα χρήματα, ο Μάρκος δεν έχει πάει να τα πάρει».

Πώς άλλαξε η ζωή του Γιώργου Λαμπάτου
Μέσα σε πέντε μέρες, η ζωή του Γιώργου Λαμπάτου άλλαξε. Η ιστορία του προβλήθηκε στα περισσότερα από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Ο ίδιος επιβεβαίωσε στην Espresso, ότι η οικογένεια του ηθοποιού, Γιώργου Βασιλείου του παραχώρησε μια γκαρσονιέρα. Ταυτόχρονα, έχει αρχίσει να δέχεται προτάσεις για δουλειά από μουσικά μεζεδοπωλεία, μιας και παίζει κιθάρα, στα δυτικά προάστια, αλλά και από θέατρα της Αθήνας.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας. Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε». Αυτά είναι τα λόγια του για την άμεση ανταπόκριση του κόσμου.

Μέσω Facebook το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου, ο ηθοποιός ανέβασε ένα καθόλου τυχαίο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου. Το κομμάτι λέει «για κάποιο λόγο γίναν όλα» – φράση που θα μπορούσε να περιγράψει τη στροφή 180 μοιρών στη ζωή του, μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το