Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ – Συγκλονιστική μαρτυρία: «Το μάτι έβλεπε, το μυαλό δεν καταλάβαινε»

Επειτα από επτά βασανιστικά 24ωρα για την οικογένεια και τους φίλους του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, έρχεται στο φως μια νέα συγκλονιστική μαρτυρία για τη δολοφονία και όσα εκτυλίχθηκαν την τραγική εκείνη ημέρα.
Αυτόπτης μάρτυρας και ένας από τους δημοτικούς υπαλλήλους που το μοιραίο μεσημέρι εργαζόταν στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε για τα όσα αντίκρισε.

«Είδα τον εκτελεστή, είναι ένας άνθρωπος με πράσινο στρατιωτικό τζάκετ να είναι πάνω από το θύμα και να πυροβολεί… Και όχι μία, έριξε αρκετές. Ακούμε έναν ήχο, σαν κρότο από εξάτμιση που είναι χαρακτηριστικός. Γυρίσαμε να δούμε τι γίνεται, ο κρότος συνεχιζόταν και βλέπω τον άνθρωπο με το χακί από πάνω να ρίχνει σωρηδόν στο θύμα κάτω. Ενώ το μάτι έβλεπε, το μυαλό αδυνατούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κρατήσω κάτι άλλο, εκτός από το χακί, το όπλο που είχε στην άκρη ένα εξόγκωμα σαν σιγαστήρα», είπε, όπως μετέδωσε ο Alpha.

Ο άνθρωπος αμέσως κάλεσε την αστυνομία. «Μου είπε η γυναίκα αστυνομικός να πλησιάσω να δω αν ζει ο άνθρωπος, έκανα δυο βήματα προς τα εκεί, μόλις είδα το αίμα δεν μπόρεσα… Ήταν από πάνω και ρίχνανε, τουλάχιστον 3-4 σφαίρες εξ’ επαφής. Η ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε σε ούτε πέντε λεπτά…», δήλωσε.
Το μεσημέρι της Παρασκευής οι δύο δικηγόροι της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ βρέθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών για να δηλώσουν παράσταση πολιτική αγωγή.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το