Τοπικά

Γιάννης Σακκόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ “ουρά” του ΚΙΝΑΛ στο θέμα του αφορολόγητου»

Σε δήλωσή του για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου, ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Σακκόπουλος, επισημαίνει τα ακόλουθα:

Ψηφίζεται σήμερα στην τελευταία συνεδρίαση της Ολομέλειας για την τρέχουσα Σύνοδο της Βουλής, η τροπολογία για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου, που εσπευσμένα αποφάσισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν το ΚΙΝΑΛ κατέθεσε τροπολογία, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο ΣΥΡΙΖΑ ένιωθε ακόμη δυνατός και έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των ασθενέστερων τάξεων. Τώρα που διαπίστωσε το μέγεθος της δυσαρέσκειας των πολιτών, αναγκάστηκε γίνει «ουρά» του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο πριν από λίγους μήνες ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να λεηλατήσει πολιτικά. Δυστυχώς για εκείνον, το ΚΙΝΑΛ παραμένει δυνατό και, όπως πάντα, κοντά στον λαό και τα πραγματικά του προβλήματα.

Απέναντι στην καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα Αλλαγής επεξεργάζεται προτάσεις για μέτρα οικονομικής ανάκαμψης και κοινωνικής δικαιοσύνης, φιλοδοξώντας να συμβάλει στην ανάκτηση των κεκτημένων και την προοδευτική ανασυγκρότηση της χώρας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το