Τοπικά

Για θυελλώδεις ανέμους την Πέμπτη προειδοποιεί το Λιμεναρχείο Βόλου

Για θυελλώδεις ανέμους προειδοποιεί το Λιμεναρχείο Βόλου για την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και προχωρεί σε συστάσεις προς τους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το Λιμεναρχείο Βόλου αναφέρει πως:

“Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το υπ’αριθμ:4541/29-09-2021 Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ ,που ισχύει από 30-09-2021 για την Πέμπτη 30-09-2021 στη Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις και μέχρι το απόγευμα τοπικές βροχές. Στα νότια λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Άνεμοι Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ.

Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.

Οι κολυμβητές συστήνεται όπως αποφεύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού.

Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους, και να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.

Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.

Ναυτικοί πράκτορες που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ: 2421353800 & 108).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το