Τοπικά

Για όγδοη χρονιά η εκδήλωση “Τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ”

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Κένταυρος Βόλου και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας καλούν για 8η συνεχόμενη χρονιά τους συμπολίτες μας σε μια ακόμη ξεχωριστή δρομική εκδήλωση με σύνθημα «Τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ».
Η γιορτινή αθλητική «βόλτα» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στην παραλία του Βόλου, με την εκκίνηση στο ύψος της Αργούς και διανύοντας μία μικρή διαδρομή των 2 χιλ. περίπου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
Όλοι ανεξαιρέτως μπορούμε να τρέξουμε με το ρυθμό μας, ή και να περπατήσουμε, χαρίζοντας τη στήριξή μας στον αγώνα ζωής των παιδιών της Φλόγας, με ένα συμβολικό αντίτιμο. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς θα οριστούν διαφορετικές ώρες εκκίνησης (πολλαπλών μπλοκ έως 50 άτομα):
Στις 10:30 θα ξεκινήσουν όσοι συμμετέχουν με αθλητικούς συλλόγους και σχολεία της περιοχής μας. Παρακαλούμε τους υπεύθυνους των αθλητικών σωματείων και των σχολείων να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές ώστε να ρυθμίσουν θέματα της συμμετοχής τους.
Στις 11:30 θα δοθεί η εκκίνηση για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες (μεμονωμένους, κοινωνικές ομάδες και άλλους φορείς).
Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ:
Συμμετέχοντες (18 ετών και άνω) : PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών (με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση).
Συμμετέχοντες έως και 17 ετών: επίδειξη self test εντός 24 ωρών πριν την εκκίνηση (συστήνεται την ημέρα της εκδήλωσης).
Χρήση μάσκας μέχρι την εκκίνηση και ξανά μετά τον τερματισμό.. Δεν επιτρέπονται οι τελετές απονομών. Κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό της διαδρομής, μέτρα αποφυγής συνωστισμού με προβλέψεις συνεχούς ροής των συμμετεχόντων.
Δηλώσεις συμμετοχής-εγγραφές γίνονται στα γραφεία της “ΦΛΟΓΑΣ” στο Βόλο, Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ), τηλ. 24210-24628 και στα καταστήματα Cougar Sport Ιάσονος 122 με Ογλ και Cougar Sport Δημητριάδος 225 με Κουμουνδούρου. Από τα σημεία αυτά θα παραληφθούν οι αριθμοί συμμετοχής και μπλουζάκια.
Σημ. Για αποφυγή συνωστισμού – συναθροίσεις σε γραμματεία, προτείνονται οι εγγραφές να γίνονται ως άνωθι και πριν την ημέρα της εκδήλωσης.

Πληροφορίες: Δ/νση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ –ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, τηλ. 2421071770.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το