Τοπικά

Γ. Βρούτσης και Ζ. Μακρή για τον ηλεκτροφωτισμό των σταδίων της Μαγνησίας

Την δεύτερη, κατά σειρά, συνάντηση μέσα σε λίγες ημέρες, είχε η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, για την προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED σε στάδια του Ν. Μαγνησίας.

Η κ. Μακρή, η οποία είχε μία άκρως εποικοδομητική συνεργασία με τον κ. Βρούτση, στις αρχές του μήνα και, συγκεκριμένα, την 1η Νοεμβρίου, με αφορμή την αναγκαιότητα χρηματοδότησης εργασιών για την αναβάθμιση του δημοτικού σταδίου Σκοπέλου «Επαμεινώνδας Πετραλιάς», συζήτησε, προχθές με τον Αν. Υπουργό την δυνατότητα για την συντήρηση, προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED σε έναν μεγάλο αριθμό σταδίων της Μαγνησίας, μέσω της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο ίδιος, πρόσφατα. Μάλιστα, η κ. Μακρή πρότεινε έναν σημαντικό αριθμό σταδίων της Μαγνησίας, που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την συγκεκριμένη παρέμβαση, όπως: το OLYMPICO SPORT CLUB, το Βασδέκειο Στάδιο, το γήπεδο Σαρακηνού, το στάδιο της Άλλης Μεριάς, της Αγίας Παρασκευής, της Σούρπης, του Αλμυρού, του Ριζομύλου, του Στεφανοβικείου, του Βελεστίνου και της Σκοπέλου. Ο κ. Βρούτσης, αφού ενημέρωσε την κ. Μακρή για την πορεία του προγράμματος που σχεδιάζει και οργανώνει, εξέφρασε την βούληση αλλά και την πρόθεση να χρηματοδοτηθεί ο ηλεκτροφωτισμός των παραπάνω σταδίων εφόσον, μέσω της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΕΠΣΘ), αποσταλούν τα απαραίτητα στοιχεία και δικαιολογητικά στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, η οποία έχει ορισθεί επικεφαλής του εγχειρήματος για όλη την επικράτεια.

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε, θερμά, τον Υπουργό για την συνεργασία, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού ενός μεγάλου αριθμού σταδίων της Μαγνησίας.

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το