Αθλητισμός

Γ.Κούτσης: «Είμαι θυμωμένος με τους παίκτες μου»

Το ότι η Νίκη μπήκε ουσιαστικά στον αγώνα μετά το πρώτο 20λεπτο υποστήριξε ο Γιώργος Κούτσης. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:
«Ήταν ένα ντέρμπι και θεωρώ πως πρωταρχικό ρόλο έπαιζε το γόητρο, παρά η πρόκριση στην επόμενη φάση. Εκτιμώ -και θα επιμένω σ’ αυτό- ότι και οι δύο ομάδες εστιάζουν την προσοχή του στο πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου, εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι μετά το 20λεπτο. Δεν θα πω ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, ή ότι δεν αγωνιζόμασταν ή δεν τρέχαμε. Θεωρώ ότι δεν είχαμε εγωισμό, γιατί όταν δέχεσαι τρία γκολ από στατικές φάσεις, δεν έχεις εγωισμό.
Πρέπει να έχεις θέληση και είναι κρίμα για τους ποδοσφαιριστές μου να μάχονται, να βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά και από τρεις στατικές φάσεις να δέχεται η ομάδα τρία γκολ. Είμαι θυμωμένος με τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί σπατάλησαν τον κόπο τους. Καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού ήταν το πέναλτι στο τελευταίο δευτερόλεπτο του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε λίγο τον αντίπαλο, αλλάζοντας δύο φορές το σχηματισμό μας. Πετύχαμε ένα γκολ, μπήκαμε στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς το ματς δεν είχε ρυθμό. Είχε πάρα πολλές διακοπές. Πολλές φάουλ, που είχαν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέαμα. Υπήρξε εκνευρισμός και αυτό λειτουργούσε ανασταλτικά για μας και θετικά για τον αντίπαλο Αυτή, πιστεύω, ήταν η αιτία που δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Επικεντρωνόμαστε, πλέον, στο πρωτάθλημα.
Απλά θα καταγράψω άλλον ένα τραυματισμό, αυτόν του Καρτσαμπά, ο οποίος μάλιστα σημειώθηκε στην προθέρμανση. Δεν ξέρω κατά πόσο επηρέασε αυτό την ομάδα. Θεωρώ όμως, ότι είναι άλλη μία απώλεια για τη Νίκη. Δεν μπορώ να γνωρίζω, αν θα έχω τον ποδοσφαιριστή την Κυριακή στο παιχνίδι του, πρωταθλήματος, αλλά από ότι μου είπε και βάσει το πώς μου περιέγραψε το πρόβλημα του, χωρίς να είμαι γιατρός, θα απουσιάσει περίπου 10 μέρες.

Θεωρώ, ότι και για τις δύο ομάδες πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Εμείς, έχουμε ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα, παίζοντας μία σειρά παιχνιδιών και στο Κύπελλο Ελλάδος. Δεν προλαβαίνουμε να δουλέψουμε, έτσι όπως θα θέλαμε, προκειμένου να μπούμε και σε κάποια τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού. Είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας, ενώ με ανησυχεί έντονα και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί στην ομάδα».
Αναφορικά με τη διαιτησία τόνισε: «Δεν θέλω να αναφέρομαι σε διαιτητές, Θεωρώ κάποιους διαιτητές καλούς, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και κάποιους ανεπαρκείς. Ένας διαιτητής το να μπορεί να διαχειριστεί ένα τέτοιο παιχνίδι χρειάζεται να έχει εμπειρία και γνώση. Θα πρέπει να είναι επιβλητικός. Νομίζω, ότι τον διαιτητή του «έφυγε» το παιχνίδι και δεν τον θεωρώ έτοιμο για ένα τέτοιο ματς. Όλοι μας είχαμε δώσει συγχαρητήρια στον διαιτητή που έπαιξε στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Κανένας δεν ασχολήθηκε τότε με τον διαιτητή, τη στιγμή που έχει κάνει πολύ καλά τη δουλειά του».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το