Τοπικά

Γ. Καρατζαφέρης: “Δεν με ενδιαφέρει που με λένε ακροδεξιό – Μόνο κομμουνιστή να μην με πουν”

Tις θέσεις του ενόψει των ευρωεκλογών παρουσίασε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης που βρέθηκε στον Βόλο και παραχώρησε συνέντευξη τύπου.
Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε πως έχει το καλύτερο ψηφοδέλτιο ενώ εκθείασε τους ηγέτες της ακροοδεξιάς  στην Ευρώπη.

“Εκπροσωπούμε τον πατριωτικό χώρο με πέντε πατριωτικές κινήσεις και ένα ακόμη κόμμα. Θέλουμε συνύπαρξη και συνλειτουργία. Οι ευρωεκλογές δεν γίνονται αντιληπτές από  τους πολίτες. Κάποιοι επέλεξαν σιωπηρές εκλογές γιατί δεν έχουν επιχειρήματα και θέσεις” δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης και σημείωσε ότι το σύνολο των κομμάτων εντός συνταγματικού τόξου ανήκουν στον μαμμωνά της Μέρκελ.

“Η Μέρκελ εξουσιάζει  τη ΝΔ και ο Τσίπρας με τη  Μέρκελ έχει πλατωνικό έρωτα. Το ΚΙΝΑΛ το ίδιο και ο Θεοδωράκης έμεινε στην ιστορία λέγοντας πως πρέπει να δίνουμε ό,τι θέλουν οι Γερμανοί” ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ.  ενώ μίλησε απαξιωτικά και για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.  “Είναι όλοι τσανάκια του μερκελισμού” είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι είναι ευρωσκεπτικιστής και πρόσθεσε πως μεγάλα κομμάτια για τον ευρωσκεπτικισμό υιοθέτησε και ο Τραμπ. Παράλληλα δήλωσε πως χαίρεται γιατί “καλπάζει” ο Φάρατζ και ο Σαλβίνι.
“Ανήκω στην ομάδα αυστριακών που κυβερνάνε” ανέφερε και σημείωσε πως θα βγουν 200 ευρωσκεπτικιστές βουλευτές.

“Θα κάνουμε ό,τι θέλουμε στην Ευρώπη . Θα επιδιώξω να γίνω αντιπρόεδρος των ευρωσκεπτικιστών αλλά και να επιστραφεί το ταμείο της χώρας που έγινε Μοζαμβίκη και παραδόθηκε στο Λουξεμβούργο. Αν δεν έχουμε πίσω το ταμείο χώρας, θα το προσπαθήσω και θα το πετύχω”  είπε ενώ πρόσθεσε πως δεν έχουμε εθνική κυριαρχία.

“Είμαστε η διαφορά από όλους τους άλλους. Ξέρουμε τι κουμάσια μας κυβερνάνε. Έχω το καλύτερο ευρωψηφοδέλτιο αλλά δεν βρήκα Αφγανούς και μουσουλμάνους .
Στην ερώτηση τι απαντά σε όσους υποστηρίζουν πως ταυτίστηκε με ακροδεξιούς και ναζιστές στην Ευρώπη, ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε “Ας με πούνε ό,τι θέλουν, αλλά να μην με πουν κομμουνιστή”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το