Κόσμος

Φρίκη στο Σικάγο: Βρέθηκαν δύο νεκρά μωρά σε τουαλέτα κέντρου παιδικής φροντίδας

Μια φρικιαστική υπόθεση ερευνά η Αστυνομία του Σικάγο. Όπως έγινες γνωστό από τις τοπικές Αρχές, δύο νεογέννητα μωρά βρέθηκαν νεκρά σε τουαλέτα κέντρου παιδικής φροντίδας. Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το γεγονός από συνεργείο καθορισμού που βρήκε τα μωρά σε σακούλα σκουπιδιών.

«Η αστυνομία του Σικάγο διεξάγει έρευνες θανάτου μετά την ανεύρεση δύο νεκρών νεογέννητων κοριτσιών μέσα σε τουαλέτα κέντρου παιδικής φροντίδας στο Streeterville», ανέφερε η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της το βράδυ της Πέμπτης. «Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι τα μωρά βρίσκονταν μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών. Τα παιδιά δεν ανέπνεαν όταν έφτασαν οι πρώτοι ανταποκριτές».

Τα μωρά μεταφέρθηκαν εν συνεχεία συνέχεια στο νοσοκομείο Lurie Children’s Hospital, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Μια γυναίκα βρέθηκε επίσης μέσα στις εγκαταστάσεις, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Northwestern Memorial, όπου νοσηλεύεται, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο λόγος. «Ένα επείγον ιατρικό περιστατικό που αφορούσε έναν υπάλληλο παιδικού σταθμού συνέβη στον παιδικό σταθμό», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Northwestern Medicine στο FOX 32.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες
Το νοσοκομείο δήλωσε ότι συνεργάζεται με τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα για τους θανάτους. «Συνεργαζόμαστε με την αστυνομία του CPD σχετικά με το περιστατικό αυτό και δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Ενώ η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη, η αστυνομία δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ύποπτοι υπό κράτηση. «Οι ντετέκτιβ της περιοχής χειρίζονται την έρευνα, η οποία αρχικά χαρακτηρίστηκε ως έκθεση σε κίνδυνο της ζωής ή της υγείας των παιδιών», ανέφερε η Αστυνομία.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το