Κόσμος

Φρανκφούρτη: Επίθεση με μαχαίρι στον σταθμό τρένου – Πολλοί τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, καθώς ένας άνδρας πραγματοποίησε επίθεση με μαχαίρι στον σταθμό του τρένου, τραυματίζοντας πολλά άτομα.

Σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine, τρεις από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση, όμως λίγη ώρα αργότερα, εκπρόσωπος της Αστυνομίας ξεκαθάρισε ότι κανένας από τους τραυματίες δεν κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου, ενώ η αστυνομία επενέβη και συνέλαβε τον δράστη. Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές της Φρανκφούρτης, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί γιατί ο άνδρας προέβη σε αυτή την επίθεση, ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η Frankfurter Allgemeine, ο άνδρας δεν είχε διαλέξει τους στόχους από πριν αλλά επιτέθηκε τυχαία σε όποιον βρέθηκε μπροστά του. Αλλες μαρτυρίες σημειώνουν ότι ο θύτης βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Η Αστυνομία θα διευκρινίσει όλες αυτές τις αναφορές καθώς και το ενδεχόμενο να υπάρχει πολιτικό κίνητρο πίσω από την επίθεση.

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το