Τοπικά

Φορητός απινιδωτής από τη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων ΝΔ για ανάγκες επισκεπτών Δ. Ζαγοράς – Μουρεσίου

Στη δωρεά ενός φορητού απινιδωτή για την κάλυψη των αναγκών των επισκεπτών του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου κατά τις τουριστικές περιόδους, προχώρησε η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων.
Το σχετικό αίτημα είχαν συζητήσει και προβάλλει την περίοδο των εορτών οι ξενοδόχοι του Δήμου μέσω του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γ. Ζαφείρη και του Αντιπροέδρου κ. Β. Καραουλάνη, καθώς μεγάλο μέρος των διαθέσιμων σχετικών υποδομών του Δήμου είχε υποστεί ζημιά κατά την πρόσφατη θεομηνία Daniel.
Η παράδοση του απινιδωτή, ο οποίος αποτελεί ευγενική προσφορά της εταιρείας Karabinis Medical προς την Γραμματεία και τον Δήμο, έγινε σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στον Δήμο ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ κ. Άκης Μπάφας συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Γραμματείας κ. Γιάννη Τριανταφύλλου και την Οργανωτική Συντονίστρια του Τομέα Τουρισμού της ΝΔ κα Αργυρή Κατοπόδη.

Την αντιπροσωπεία της Γραμματείας υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου κ. Κωνσταντίνος Καραγεωργίου, επικεφαλής ομάδας αντιδημάρχων και συμβούλων του Δήμου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας.
Στην συζήτηση που ακολούθησε, σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, παρουσίασαν συνοπτικά στα πολιτικά στελέχη της ΝΔ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ακόμα ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες του Τουρισμού που δραστηριοποιούνται σε αυτόν, από τις καταστροφές που προκάλεσε η θεομηνία.
Από την πλευρά του, ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ επισήμανε τις πρωτοβουλίες και δράσεις που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει σχεδιάσει και ήδη υλοποιεί για την αποκατάσταση των πληγεισών υποδομών και την ανακούφιση της κοινωνίας και των επαγγελματιών της περιοχής και τόνισε πως το στελεχιακό δυναμικό της Γραμματείας είναι στην διάθεση των στελεχών του Δήμου, στο μέτρο του εφικτού, για να υποστηρίξουν κάθε θετική πρωτοβουλία τους.
Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου κ. Καραγεωργίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση, απευθυνόμενος προς τον Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ: «Ως Δήμαρχος του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου και εκ μέρους των Αντιδημάρχων κ.κ. Ν. Καμπούρη, Κ. Μαργαρίτη, Ν. Λαμπαδάρη, της εντεταλμένης συμβούλου τουρισμού κ. Α. Τριανταφύλλου, του προέδρου Ένωσης ξενοδόχων κ. Γ. Ζαφείρη και του αντιπροέδρου της κ. Β. Καραουλάνη, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη δωρεά του φορητού απινιδωτή στον Δήμο μας.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι επιτακτικής και καίριας σημασίας η ανάπτυξη κοινωνικών δράσεων που αποσκοπούν στην θωράκιση της υγείας και της οικονομικής τόνωσης των συμπολιτών μας.
Η επικοινωνία των θεσμικών φορέων μεταξύ τους πρέπει να είναι απρόσκοπτη, αμφίδρομη, ειλικρινής και να παράγει απτά αποτελέσματα, που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
Επίσης, δεν θα πρέπει οι θεσμικοί φορείς να αποκόπτουν τους τομείς της παραγωγής και της οικονομίας από τον νευραλγικό τομέα της κοινωνικής πολιτικής που σχετίζεται με θέματα όπως η υγεία, η πρόνοια, η προστασία των ευάλωτων ομάδων και η καθημερινότητα του πολίτη.
Ως εκ τούτου, θέλω να σας συγχαρώ διότι η Γραμματεία της οποίας προΐσταστε έχει μεριμνήσει έμπρακτα και με σοβαρότητα για τον συνδυασμό των δράσεων που αποσκοπούν στη τόνωση της εγχώριας μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας με τη μέριμνα για τον συνάνθρωπο.
Ευελπιστώ στη συνέχιση της συνεργασίας μας, ώστε ζητήματα που ταλανίζουν τους επαγγελματίες του τουρισμού στη περιοχή μας να μπορούν να γίνονται γνωστά σε κεντρικό επίπεδο και εν συνεχεία να δρομολογείται η ουσιαστική επίλυση τους. Σας ευχαριστώ και πάλι.»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το