Αθλητισμός

Φιλικό με ΑΕΛ δίνει αύριο ο Βόλος στο Αλκαζάρ

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έχει διακοπεί λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου, με τον Βόλο να αντιμετωπίζει στις 2/10 τον Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Οι «κυανέρυθροι» αύριο Σάββατο θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Η φιλική αναμέτρηση θα αρχίσει στις 5.30 μ.μ. και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την Formediatv.

Ο Κώστας Μπράτσος θα δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, όσον αφορά την αγωνιστική τους ετοιμότητα, ενώ αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, ο Αντονί Νοκέρ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός προπονείται εντατικά με την ομάδα τις τελευταίες μέρες και θα αγωνιστεί κανονικά στο φιλικό με την ΑΕΛ. Επίσης, θα λάβουν μέρος και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας που δεν έχουν αγωνιστεί ή έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια, όπως είναι οι Πίρινεν, Παπαδόπουλος, Τάχατος, Λυμπεράκης, Τριανταφύλλου, Τσέλιος, Σταμένκοβιτς.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ, η τιμή του εισιτηρίου στο φιλικό με τον Βόλο ορίστηκε στα 5 ευρώ γενική είσοδο, πλην της Θύρας 3 με το εισιτήριο να κοστίζει 10 ευρώ, σε μια προσπάθεια της διοίκησης των «βυσσινί» να κατακλυστεί το Αλκαζάρ από κόσμο και να επιστρέψουν οι φίλαθλοι της Λάρισας στο γήπεδο.

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

“Μονομαχία” Ολυμπιακού-ΑΕΛ με φόντο την παραμονή

Πολύ σημαντικό παιχνίδι από πολλές απόψεις διεξάγεται σήμερα στις 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου για την…

17 Μαρτίου 2024

Κώστας και Μαίρη Μπαλωματή: «Νιώθουμε δύο φορές Έλληνες» – Επέστρεψαν στον Βόλο μετά από 50 και πλέον χρόνια στη Γερμανία

Μοιράζονται μαζί πάνω από μισό αιώνα κοινής πορείας. Ο κ. Κώστας, από τους ελάχιστους που…

17 Μαρτίου 2024

Τον Πιερικό/Αρχέλαο φιλοξενεί η Ανόρθωση Βόλου

Παιχνίδι με επικίνδυνο αντίπαλο είναι το σημερινό με τον Πιερικό Αρχέλαο για την Ανόρθωση στο…

17 Μαρτίου 2024

Σταύρος Κρινάκης: 60 χρόνια μουσικό ταξίδι σε Βόλο και Πήλιο – «Κοιμόμουν με το ακορντεόν στην αγκαλιά…» 

    Ένας παλιός οργανοπαίκτης του Πηλίου θυμάται… 60 χρόνια παίζοντας ακορντεόν και πλήκτρα σε…

17 Μαρτίου 2024

Μαγνησία:Κτηνοτρόφοι ζητούν επιτάχυνση αποζημιώσεων για πλημμύρες

  Συγκεκριμένες προτάσεις διαμορφώθηκαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) που πραγματοποιήθηκε…

17 Μαρτίου 2024

Εντυπωσιακές εικόνες από τη νέα έκρηξη του ηφαιστείου της χερσονήσου Ρέικιανες – Δείτε live

Για τέταρτη φορά από τον Δεκέμβριο εξερράγη το βράδυ του Σαββάτου το ηφαίστειο της χερσονήσου…

17 Μαρτίου 2024