Αθλητισμός

Φεύγει και ο Ντινιωτάκης από τον Ολυμπιακό Βόλου

Όχι μόνο δεν ενισχύεται ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, στη ζώνη του υποβιβασμού στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αλλά η ομάδα συνεχώς αποδυναμώνεται. Χθες ήταν η σειρά του Γιάννη Ντινιωτάκη να αποχωρήσει από την ομάδα και κανείς δεν γνωρίζει, αν θα υπάρξουν άμεσα κι άλλες αποχωρήσεις παικτών.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε οριακό, πλέον, σημείο και το μέλλον του φαντάζει αβέβαιο. Η ομάδα παραμένει σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού και αν δεν βρεθεί τρόπος να ενισχυθεί με παίκτες έμπειρους και ικανούς, δεν είναι μακριά στο να γράψει την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της. Να υποβιβαστεί για πρώτη φορά στο τοπικό πρωτάθλημα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον ιστορικό σύλλογο.

Ήδη έχουν αποχωρήσει οι Στέργιος Ψιάνος, Αποστόλης Λάμπος, Θανάσης Κυρίτσης, Σπύρος Βρονταράς και χθες όπως προαναφέραμε, ο Γιάννης Ντινιωτάκης ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό δίχως να κάνει προπόνηση με την ομάδα.

Η διοίκηση οφείλει να κινηθεί άμεσα για να φέρει στον Ολυμπιακό ποδοσφαιριστές, καθώς απομένουν έξι μέρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και τα περιθώρια στενεύουν. Με δεδομένο ότι οι Ψιάνος και Ντινιωτάκης ήταν από τους ποδοσφαιριστές που αμείβονταν καλύτερα, σε σχέση τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και από τη στιγμή που εξοικονομήθηκαν χρήματα και από την αποχώρηση του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη (έπαιρνε ένα σημαντικό ποσό για τα δεδομένα της κατηγορίας), η διοίκηση μπορεί να ικανοποιήσει οικονομικά παίκτες για να έρθουν στον Ολυμπιακό, καθώς δεν χρειάζεται να κάνει υπέρβαση.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση και είναι άξιο σχολιασμού, για το σημείο που έχει φτάσει η ομάδα, είναι το γεγονός πως δεν επιθυμούν να αγωνιστούν στον Ολυμπιακού παίκτες που παίζουν αυτή τη στιγμή στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Αν η διοίκηση δεν φροντίσει να έρθουν ποδοσφαιριστές, όχι μόνο για να καλυφθούν τα κενά, αλλά και να ενισχυθεί η ομάδα, ο Ολυμπιακός βαδίζει ολοταχώς προς την καταστροφή.

Σε απόγνωση βρίσκεται και ο προπονητής, Κώστας Σταματίου, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα για να τη βοηθήσει να βγει από το βαθμολογικό και αγωνιστικό αδιέξοδο και βλέπει πως το ρόστερ είναι εξαιρετικά μικρό και αποδυναμωμένο, σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε προετοιμασία των περασμένο Αύγουστο. Το σημαντικό, ότι δεν βλέπει φως, όσον αφορά την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το