Τοπικά

Fast truck συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Με τη λευκή ψήφο της παράταξης της ΛΑΣ και του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Νίκου Κανελλή εγκρίθηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Βόλου έτους 2018, κατά τη σημερινή fast truck συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι 12 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που αντιδρούν με τον τρόπο αυτό στην «θεσμική κατρακύλα του κορυφαίου πολιτικού οργάνου της πόλης, με αποκλειστική ευθύνη της δημοτικής αρχής», σύμφωνα με δήλωσή τους.
Από τη συνεδρίαση απουσίαζε σήμερα και η παράταξη του Μιχ. Μιτζικού.
Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ν. Κανελλής κατέθεσε ερώτηση για τη μη πληρωμή των εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ.
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης «Ενεργειακή αναβάθμιση του Καρτάλειου σχολικού συγκροτήματος», όπως και η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου βόλου» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».
Τέλος, εγκρίθηκε η μελέτη του έργου «Ανάπλαση της κεντρικής περιοχής Νέας Αγχιάλου Δήμου Βόλου», που προβλέπει αναβάθμιση των πεζοδρομίων και τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το