Ελλάδα

Ευχές με μια οικογενειακή φωτογραφία στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Δύναμη σε όλους»

Μία οικογενειακή φωτογραφία ανήρτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη και τα τρία παιδιά τους, στο Instagram στέλνοντας ευχές για την Πρωτοχρονιά.

«Καλή Χρονιά! Υγεία και δύναμη σε όλες και σε όλους!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο πρωθυπουργός.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Το στίγμα των επιδιώξεων της κυβέρνησης για το 2024, έδωσε χτες, κατά το καθιερωμένο του μήνυμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο πρωθυπουργός.«Καθώς ο στρατηγικός σκοπός μας είναι ο πολυδιάστατος εκσυγχρονισμός, γνωρίζω καλά ότι έχουμε να αναμετρηθούμε με ριζωμένες παθογένειες και με την αγκύλωση της γραφειοκρατίας. Με την αδράνεια και τον συντεχνιακό ωχαδερφισμό. Ή την υποτίμηση των περιβαλλοντικών κινδύνων και το πρόβλημα της αργής απονομής της δικαιοσύνης», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε ακόμη: «Δεν αρνούμαι ούτε τις αντιστάσεις του χθες ούτε τις πιθανές αστοχίες στο αύριο. Αλλά δεν θα υποταχθούμε σε αυτές. Πυξίδα μας θα είναι πάντα το ρήμα «προσπαθώ». Στον δρόμο της ανάπτυξης που μεγεθύνει τον δημόσιο πλούτο, με στόχο αυτός να επιστρέφει στην κοινωνία, ώστε η συλλογική ευημερία να γίνεται ατομική προκοπή. Σε μία πατρίδα δίκαιη και περήφανη, που θα αποτρέπει εχθρούς και θα κερδίζει νέους φίλους. Αλλά και σε μία δημοκρατία που θα γιορτάσει τα 50 χρόνια της πιο ισχυρή από ποτέ. Μετατρέποντας τις ευρωεκλογές της άνοιξης σε βήμα επιβεβαίωσης της πολιτικής σταθερότητας και της προόδου. Και ενισχύοντας μία βαθιά ευρωπαϊκή πολιτική, που έχει αποδείξει ότι φέρνει στη χώρα πόρους και ακτινοβολία. Γιατί είμαστε Ευρώπη και μας αξίζει να γίνουμε Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το