Τοπικά

Έξι χρόνια φυλακή στον βολιώτη πρώην σύντροφο της Άβας Γαλανοπούλου από το Εφετείο Λάρισας (video)

On larisssa

Με ποινή φυλάκισης έξι ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τρία χρόνια, καταδίκασε κατά πλειοψηφία το Τριμελές Εφετείο Λάρισας τον πρώην σύντροφο της γνωστής ηθοποιού Άβας Γαλανοπούλου, για το αδίκημα της απάτης.

Η υπόθεση αφορούσε ποσό ύψος 750.000 κατά τα λεγόμενα του δικηγόρου της κ. Γαλανοπούλου, το οποίο ο καταδικασθείς φέρεται να είχε αποσπάσει από την παθούσα. Το δικαστήριο απεφάνθη πως ο καταδικασθείς θα πρέπει να επιστρέψει στην κ. Γαλανοπούλου το ποσό των 250.000 ευρώ. Η απόφαση του δικαστηρίου έχει ανασταλτικό χαρακτήρα . Αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας, τόσο η κ. Γαλανοπούλου όσο και ο δικηγόρος της, αλλά και οι συνήγοροι υπεράσπισης προέβησαν σε δηλώσεις.

«Αισθάνομαι ευτυχισμένη και δικαιωμένη. Είχα πει ότι εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Τους ευχαριστώ πολύ. Και πιο πολύ ευχαριστώ τον δικηγόρο μου τον Δημοσθένη Πέππα που είναι για εμένα ο φύλακας άγγελός μου και έδωσε πραγματικό αγώνα τόσο καιρό προκειμένου να δικαιωθώ» δήλωσε φανερά συγκινημένη η ηθοποιός.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το