Τοπικά

Εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών Β’ Περιόδου

Προκηρύσσονται εξετάσεις Β’ Περιόδου 2021 για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη. Οι εξετάσεις θα γίνουν στην αίθουσα εξετάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων (Κορωνίου και Νέγρη, Πεδίο του Άρεως, Νεάπολη Βόλου) την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 08:00.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, θα πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση με πλήρη δικαιολογητικά στην Υπηρεσία μέχρι και την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13:00 Η εξέταση θα γίνει με τη χρήση Η/Υ σε ερωτηματολόγια πολλαπλής επιλογής σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην υπ’ αρίθ. 38200/1136/11‐08‐2011 (ΦΕΚ 1969/Β/2011) απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων.
Οι υποψήφιοι για να τους επιτραπεί η συμμετοχή τους στις εξετάσεις θα επιδεικνύουν στην επιτροπή την αστυνομική τους ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης ή το βιβλιάριο υγείας ή το διαβατήριό τους. Επιπλέον οι εξεταζόμενοι να κάνουν χρήση μάσκας και γαντιών και να φέρουν υποχρεωτικά μαζί τους:

πιστοποιητικό εμβολιασμού, όσοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID – 19 ή
βεβαίωση πλήρους κάλυψης – ανάρρωσης και εμβολιασμού, όσοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID – 19 με μία (1) δόση εμβολίου λόγω νόσησής τους από κορωνοϊό COVID – 19 ή
βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID – 19, (PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών) η οποία εκδίδεται από την ψηφιακή πλατφόρμα gov.gr μετά την καταχώρηση στην πλατφόρμα του αποτελέσματος από τον Φορέα που διενήργησε τον διαγνωστικό έλεγχο ή
πιστοποιητικό νόσησης, που εκδίδεται κατόπιν μοριακού ελέγχου (PCR) ή με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID – 19 (rapid test), εντός τριάντα (30) ημερών μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί ως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εγκαταστάσεων και Επικοινωνιών της Υπηρεσίας μας καθημερινά, στο τηλέφωνο 24213.55534.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το