Τοπικά

Εξαπάτησαν τηλεφωνικά επιχειρηματία στη Σκιάθο

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης Κέρκυρας πέντε συνολικά υποθέσεις τηλεφωνικής εξαπάτησης ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων με το πρόσχημα της εκ παραδρομής καταβολής χρημάτων, σε λογαριασμούς των επιχειρήσεων.
Μεταξύ των εξαπατηθέντων φέρεται και επιχείρηση στη Σκιάθο Μαγνησίας, στον ιδιοκτήτη της οποίας παρουσιάστηκε ο εγκέφαλος της απάτης ως φαρμακοποιός…
Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονης ημεδαπής και πέντε ακόμη συνεργών της, που αναζητούνται, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, η 42χρονη με πέντε ακόμη συνεργούς της που αναζητούνται, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων, σε διάφορες περιοχές της χώρας και με το πρόσχημα της εκ παραδρομής κατάθεσης χρημάτων σε λογαριασμούς ιδιοκτητών πρατηρίων καυσίμων για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης, αποσπούσαν χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα οι υποθέσεις οι οποίες εξιχνιάστηκαν αφορούσαν στην εξαπάτηση 44χρονου ημεδαπού στην Κέρκυρα, την 15-10-2019, όπου προσποιούμενοι τον φαρμακοποιό απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, την εξαπάτηση 65χρονου ημεδαπού στα Κύθηρα, την 12-10-2019, όπου προσποιούμενοι συγγενικό πρόσωπο φαρμακοποιού, απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, την εξαπάτηση 42χρονου ημεδαπού στην Κέρκυρα, την 15-10-2019, όπου προσποιούμενοι φαρμακοποιό, απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 4.900 ευρώ, την εξαπάτηση 61χρονου ημεδαπού στη Ιθάκη, την 17-10-2019, όπου προσποιούμενοι γιατρό, απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 4.100 ευρώ και την εξαπάτηση 50χρονου ημεδαπού στη Σκιάθο, την 09-10-2019, όπου προσποιούμενοι φαρμακοποιό, απέσπασαν το χρηματικό των 5.400 ευρώ.
Η 42χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Πάτρα την Τετάρτη 16-10-2019 το βράδυ, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών. Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων. Η 42χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ η ερεύνα συνεχίζεται.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το