Ελλάδα

Έβαλαν βόμβα στο σπίτι γυναίκας δημόσιας κατηγόρου

Έκρηξη σημειώθηκε χθες το βράδυ σε σπίτι στη περιοχή Αναβαργού στη Πάφο με στόχο γυναίκα δημόσια κατήγορο της Εισαγγελίας.

Η 58χρονη γυναίκα η οποία τη στιγμή της έκρηξης βρισκόταν στο σπίτι της, τραυματίστηκε από θραύσματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αφού τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με τον βοηθό αστυνομικό διευθυντή επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί έξω από τη πόρτα της κουζίνας και την ώρα της έκρηξης στο σπίτι εκτός από την ίδια βρισκόντουσαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της.

Η σκηνή της έκρηξης παραμένει αποκλεισμένη υπό αστυνομική φρούρηση. Σήμερα το πρωί άρισαν την έρευνα πυροτεχνουργοί από το Αρχηγείο Αστυνομίας καθώς και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών. Ελέγχονται επίσης κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στη γύρω περιοχή για την συλλογή οποιονδήποτε άλλων στοιχείων που θα οδηγούν στον δράστη ή τους δράστες.

Εκ πρώτης όψεως η τοποθέτηση της βόμβας φαίνεται να σχετίζεται με υπόθεση που χειρίστηκε η 58χρονη δημόσια κατήγορος στο δικαστήριο.

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το