Αθλητισμός

Ετοιμοπόλεμοι Γκαργκαλατζίδης και Γραικός στον Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2, μετά τα εξ αναβολής παιχνίδια της περασμένης Τετάρτης (ο ίδιος δεν έπαιξε), ωστόσο, η βαθμολογία είναι πλασματική. Κι αυτό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο λιγότερα παιχνίδια από αρκετές ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στην κατάταξη.

Στον Ολυμπιακό δεν ήθελαν να κερδίσουν τα Τρίκαλα και ο Απόλλων Λάρισας, δύο ομάδες που θα παλέψουν με τους «ερυθρόλευκους» για την παραμονή στην κατηγορία. Τα Τρίκαλα βρήκαν τον τρόπο στο 93’ με τον Νιάρο να πάρουν το «τρίποντο» απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ ο Απόλλων Λ. έχοντας στη διάθεσή του και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα νίκησε με 2-1 τον Θεσπρωτό. Και οι δύο ομάδες πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Από την άλλη, ήταν θετικό για τον Ολυμπιακό το ότι έχασε η Καβάλα (3-0 από την ΑΕΛ), ο Πανσερραϊκός (1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας), ενώ δεν κέρδισε ο Πιερικός (2-2) τον Ηρακλή.

Ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουν από εδώ και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» μετά και τις προσθήκες που έγιναν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είναι να κερδίσουν τα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους. Ακολουθούν τρία ματς έδρας μέσα σε μία εβδομάδα (αναμένεται να οριστεί για την προσεχή Τετάρτη 9/2 το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’), ενώ θα εκκρεμεί και το εξ αναβολής παιχνίδι με τα Τρίκαλα εκτός έδρας. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Β’ αρχίζει ο δεύτερος γύρος με τους «ερυθρόλευκους» να παίζουν εντός έδρας με τον Πανσερραϊκό.

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Βόλου για το παιχνίδι του Σαββάτου 5/2 με τον Ολυμπιακό Β’ στη Νεάπολη, με τον Βασίλη Βούζα να βλέπει με ικανοποίηση τόσο τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, όσο και τον Θωμά Γραικό να είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα . Το ίδιο ισχύει και για τον Ελιστάνο Μάνγκα, το δελτίο του οποίου θα είναι έτοιμο.

Θα απουσιάσει και πάλι ο Όσκαρ Σιαφά, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα τις προσεχείς μέρες για να ενσωματωθεί με την ομάδα του Ολυμπιακού, μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Ισημερινή Γουϊνέα στο Κόπα Άφρικα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά και την τελευταία σημερινή προπόνηση, θα αποφασίσει όχι μόνο για το ποιοι παίκτες θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, αλλά και τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε από τη Σούπερ Λιγκ 2 το πρόγραμμα από την 17η έως την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς και ποια παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά. Ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου, αυτό με τη Βέροια στη Νεάπολη, θα έχει τηλεοπτική μετάδοση.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός μέσα στον Φεβρουάριο (χωρίς να υπολογίζονται τα εξ αναβολής) είναι τα εξής: Σάββατο 5/2 με ΟΣΦΠ Β’ εντός έδρας (17η αγωνιστική), Κυριακή 13/2 με Πανσερραϊκό εντός (18η αγωνιστική), Τετάρτη 16/2 με Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη (19η αγωνιστική), Σάββατο 19/2 με Βέροια στη Νεάπολη (20η αγωνιστική) και Κυριακή 27/2 με Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας (21η αγωνιστική).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Πώς θα εκδίδεται η βίζα εξπρές στους Τούρκους πολίτες: Για ποια νησιά θα ισχύει

Για τη συμφωνία για χορήγηση βίζας στους Τούρκους πολίτες, ώστε να διευκολυνθούν οι επισκέψεις τους…

8 Δεκεμβρίου 2023

Ο Άρειος Πάγος εποπτεύει τις έρευνες για τη θανάτωση αρκούδων στη Βόρεια Ελλάδα

Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα, η οποία είναι αρμόδια για την προστασία των…

8 Δεκεμβρίου 2023

Τρόμος στον αέρα: Έπιασαν φωτιά οι κινητήρες Boeing 737 – Αναγκαστική προσγείωση για 175 επιβάτες

Σε αναγκαστική προσγείωση οδηγήθηκε ένα επιβατικό αεροπλάνο Boeing 737 έπειτα από «μικροεκρήξεις» που προκάλεσαν φωτιά…

8 Δεκεμβρίου 2023

Δολοφονία Κατσούρη: Αποφυλακίζονται ακόμη 10 Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ακόμα δέκα οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι τον περασμένο Αύγουστο για…

8 Δεκεμβρίου 2023

Μαθητές σε δράση για το κλίμα – Τι έδειξε έρευνα για τα επίπεδα «κλιματικού άγχους» σε νέους

Υψηλά επίπεδα «κλιματικού άγχους» καταγράφονται σε πρόσφατη έρευνα, που έγινε σε νέους 16-25 ετών, σε…

8 Δεκεμβρίου 2023

Άκρως ανησυχητικά στοιχεία: Το 31% των ατόμων που κακοποιούν σεξουαλικά ζώα κάνουν το ίδιο σε παιδιά και ενήλικες!

Η κακοποίηση μέχρι θανάτου του σκύλου Όλιβερ στην Αράχωβα έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, ενώ την…

8 Δεκεμβρίου 2023