Αθλητισμός

Έτοιμα τα έγγραφα για να δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική η Νίκη

Έτοιμα είναι τα έγγραφα που απαιτούνται για την Γ’ Εθνική. Οι διοικούντες τον Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» τα απέστειλαν στην ΕΠΟ, ως όφειλαν, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή στην κατηγορία όπου ανήκουν στην παρούσα φάση, με την ελπίδα φυσικά στη συνέχεια να έρθει η άνοδος στη Φούτμπολ Λιγκ μέσω Ηρακλή.

Στον «αέρα» βρίσκεται ακόμη η υπόθεση της κατηγορίας στην οποία θα βρίσκεται η Νίκη την επόμενη χρονιά. Ο Τομ Παπαδόπουλος συνεχίζει με σθένος την προσπάθεια για να εξαγοράσει ΑΦΜ και να παίξει ο Ηρακλής απαλλαγμένος από τα χρέη του παρελθόντος.
Αυτό ασφαλώς ωφελεί τη Νίκη, γιατί σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν παίξει ο «γηραιός» με διαφορετικό ΑΦΜ θα αδειάσει μια θέση από τη Φούτμπολ Λιγκ. Την εν λόγω θέση θα καταλάβει η βολιώτικη ομάδα, καθώς αποτελεί την καλύτερη δεύτερη και των 8 ομίλων της περσινής Γ’ Εθνικής.
Οι 69 βαθμοί που συνέλεξε πέρσι η Νίκη δεν της χάρισαν την απευθείας άνοδο, ενώ δεν κατάφερε να επωφεληθεί ούτε από τα μπαράζ, αφού αποδείχθηκε κατώτερη του αναμενομένου στα δύο ματς απέναντι στον Θεσπρωτό. Παρόλα αυτά της δίνεται τώρα μια τρίτη ευκαιρία για να ανεβεί στη Φούτμπολ Λιγκ και οι άνθρωποι του βολιώτικου συλλόγου δεν θέλουν με τίποτα να τη χάσουν.

Εντούτοις είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν αρχικά την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Άλλωστε στην παρούσα φάση και μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ηρακλή, εκεί ανήκουν οι «κυανόλευκοι».
Επομένως το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής, τη στιγμή που ακόμη δεν έχει οριστεί το νέο «αφεντικό» του ποδοσφαιρικού τμήματος, ήταν υποχρεωμένο να κινήσει τη διαδικασία. Πράγματι τις προηγούμενες ημέρες προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα έγγραφα που απαιτούνται.
Η διορία για να δηλώσει συμμετοχή μία ομάδα εκπνέει αύριο Δευτέρα 5 Αυγούστου το μεσημέρι. Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» προνόησαν να ετοιμάσουν όλα τα χαρτιά αρκετά νωρίτερα και ήδη τα έχουν αποστείλει στην ΕΠΟ.
Η διαδικασία αυτή έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε και δεν αναιρεί την προσπάθεια που καταβάλλεται για να παίξει η Νίκη στη Φούτμπολ Λιγκ. Αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό και συνεχίζεται παράλληλα με τη δήλωση συμμετοχής στην Γ’ Εθνική, ως όφειλαν να πράξουν οι «κυανόλευκοι». Τώρα δεν έχουν παρά να περιμένουν τις εξελίξεις στο μέτωπο του Ηρακλή, με την ευχή η νέα χρονιά να τους βρει στη Φούτμπολ Λιγκ.

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας από τη Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης
Τέθηκαν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για την ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης, η οποία τη νέα χρονιά θα παίζει στην Γ’ Εθνική. Οι τιμές είναι προσιτές για όλα τα βαλάντια και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ελπίζουν ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά της για ενίσχυση της ομάδας. Η ανακοίνωση που εξέδωσε για τα διαρκείας έχει ως εξής:
«Και τη φετινή χρονιά, σε θέλουμε δίπλα μας. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020.
Η χρονιά που έρχεται βρίσκει την ομάδα μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, με σαφή στόχο να χτιστεί ένα ρόστερ με προοπτική αλλά ικανό να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.
Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει τους 14 εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στην Γ’ Εθνική με πολύ μικρό κόστος.
Η τιμή της κάρτας διαρκείας (κατηγορία «Silver») ορίζεται στα 30 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί).
Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας κατηγορίας «Gold» με κόστος 50 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα έχουν αποκλειστική είσοδο στην κεντρική κερκίδα του κάτω διαζώματος του γηπέδου.

Τέλος, υπάρχουν 15 κάρτες διαρκείας κατηγορίας «Diamond» στην τιμή των 150 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα διαθέτουν δικό τους αριθμημένο κάθισμα στις δύο πρώτες σειρές της κεντρικής κερκίδας, απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως κάποια VIP προνόμια.
Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6947688550 (Μιχάλης Τσιντσίνης). Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το