Τοπικά

Εθελοντές αναζητά η Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου για την υλοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων

Εθελοντές, υποστηρικτές και συνεργάτες, τόσο από τις σχολικές κοινότητες της πόλης, όσο και την ευρύτερη τοπική κοινωνία, αναζητά η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου, για την υλοποίηση σειράς δράσεων που προγραμματίζονται, με τη συνεργασία αρκετών φορέων, επροσώπων αλλά και επιστημονικών παραγόντων, με αποκορύφωμα το «3ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» από τις 26 ως τις 29 Απριλίου 2018.
Σημαντική στο μεταξύ μέχρι σήμερα, είναι η ανταπόκριση πλήθους γονέων, εκπαιδευτικών, μαθητών και φοιτητών, που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες και τον ελεύθερο χρόνο τους για διάφορες εκδηλώσεις.

Το «3ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου»

Στην φάση προετοιμασίας βρίσκεται η οργάνωση του «3ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο, μετά τη θετική έκβαση των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και στις οποίες συμμετείχαν χιλιάδες μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και άλλοι επισκέπτες.
Στη διάρκεια και των φετινών εκδηλώσεων, με στόχο την άρτια διοργάνωση θα χρειαστεί η υποστήριξη τόσο των εθελοντών (θα δημιουργηθεί λίστα συμμετεχόντων), που θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες του τετραημέρου, όσο και επαγγελματιών που θα μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα για την κάλυψη των όποιων αναγκών.
Έτσι, όσοι γονείς, μέλη συλλόγων γονέων ή άλλων φορέων που δραστηριοποιούνται στην πόλη, φοιτητές κ.α. μπορούν και θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά στη διάρκεια του Φεστιβάλ, καλούνται να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να δηλώσουν συμμετοχή στην γραμματέα του Δ.Σ. κα Έφη Διανέλλου [email protected], αλλά και στο [email protected], αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους, την ιδιότητά τους και στοιχεία επικοινωνίας.
Παράλληλα, εάν υπάρχουν γονείς, εκπρόσωποι συλλόγων, συμπολίτες επαγγελματίες κ.α. που μπορούν να προσφέρουν χρήσιμα υλικά ή υπηρεσίες για τις δράσεις που θα αναπτυχθούν (όπως σχολικά είδη), δώρα που θα δοθούν, όπως και ασχολούμενοι στην σίτιση (επιχειρήσεις catering, εστίασης, καφέ), διαμονή (ξενοδοχεία κ.λ.π.) καλούνται να επικοινωνήσουν με το mail της Ένωσης ([email protected]) και στον πρόεδρο του Δ.Σ. Ηλία Κουτσερή, στο τηλ. 6944-168991 και στο mail [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το