Τοπικά

Ερώτηση στη Βουλή για την καθυστέρηση στη διανομή αλληλογραφίας στην Αγριά

Eρώτηση προς τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατέθεσε η βουλευτής της “Ελληνικής Λύσης” Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου αναφορικά με την καθυστέρηση στη διανομή της αλληλογραφίας στην Αγριά. Όπως αναφέρει η βουλευτής, οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής είναι έντονες καθώς καθυστερούν οι λογαριασμοί και οι συντάξεις.

Η ερώτηση της κ. Αλεξοπούλου:
“Έντονες διαμαρτυρίες από κατοίκους της Αγριάς Βόλου για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στη διανομή της αλληλογραφίας, των λογαριασμών και των συντάξεων.
Οι λογαριασμοί φθάνουν στους παραλήπτες εφόσον έχουν λήξει με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την έγκαιρη αποπληρωμή τους, ενώ με σημαντική καθυστέρηση παραλαμβάνουν και την υπόλοιπη αλληλογραφία τους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόβλημα άρχισε να εμφανίζεται όταν ο 30ετίας ταχυδρόμος που εξυπηρετούσε την περιοχή βγήκε στη σύνταξη. Το καλοκαίρι και προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες λόγω και των αδειών του μόνιμου προσωπικού προσλήφθηκαν έκτακτοι υπάλληλοι. Στην Αγριά πήγε ένας από τους έκτακτους, όταν όμως η σύμβασή του έληξε και δεν ανανεώθηκε ολόκληρος ο τομέας απέμεινε με έναν μόνο ταχυδρόμο.

Ερωτάται ο κ. υπουργός
Δεδομένου ότι η Αγριά είναι μια μεγάλη πόλη και ένας ταχυδρόμος δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών, σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα στην πόλη της Αγριάς;”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το