Τοπικά

Εργατικό Κέντρο Βόλου: “Ε, όχι και μαθήματα τηλεϊατρικής από το ΠΑΜΕ – Έχει μπει στην εντατική, περαστικά του…”

Στην αντεπίθεση κατά του ΠΑΜΕ πέρασε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου, απαντώντας στις κατηγορίες για τη μη συμμετοχή του στην κινητοποίηση για τη δημόσια υγεία, την Τρίτη, έξω από το Νοσοκομείο. Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου διαμηνύει ότι δεν δέχεται μαθήματα αγωνιστικής… τηλεϊατρικής από το ΠΑΜΕ, γιατί όταν το ΕΚΒ πάλευε, με ουσιαστικές παρεμβάσεις και όχι με τέτοιες φιέστες, για την αποκατάσταση του ΕΣΥ, το ΠΑΜΕ «ψέκαζε» την ενότητα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΕΚΒ

«Ιός» κομματικός, ευτυχώς, όμως, όχι και πολύ μεταδοτικός στους εργαζόμενους και την ελληνική κοινωνία, το ΠΑΜΕ, δεν έχασε την ευκαιρία: αποτόλμησε μικρόψυχα, όπως το συνηθίζει, να επιτεθεί ξανά στην πλειοψηφία του Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, επειδή –λέει– το άφησε μόνο του, εκεί στο Νοσοκομείο, να παλεύει «λυσσαλέα», για την αποκατάσταση του Εθνικού μας Συστήματος Υγείας!
Και ναι, μεν, ένα δίκιο του δίνουμε∙ γιατί πού αλλού, αν όχι στην αναμπουμπούλα, θα χαιρόταν ο (μοναχικός) λύκος; Αλλά πάει πολύ, ο εν λόγω κομματικός περιφερόμενος εσμός –ο ίδιος πάντοτε και παντού– ν’ αποτολμά να μας παραδώσει μαθήματα αγωνιστικής… τηλεϊατρικής! Γιατί, όταν το ΕΚΒ, αφουγκραζόμενο εγκαίρως τις αγωνιώδεις εκκλήσεις των αποδεκατισμένων στελεχών της Δημόσιας Υγείας, ήδη πάλευε, με ουσιαστικές παρεμβάσεις και όχι με τέτοιες φιέστες, για την αποκατάσταση του ΕΣΥ και την ενίσχυση του κράτους Πρόνοιας στη Χώρα μας, εκείνο, «ψέκαζε» την ενότητα, και έτρεχε ν’ αγοράσει «μάσκες προστασίας» από την… επιδημία της κοινής πάλης! Έτσι τη θεωρούσε πάντα την εξωκομματική του δράση και γι’ αυτό, τώρα, τέθηκε από τους εργαζόμενους στην… Εντατική. Περαστικά του…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το