Κόσμος

Έρχονται αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των 140 χαρακτήρων στο Twitter

Mερικούς χαρακτήρες… παραπάνω θα έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες του Twitter, καθώς σύμφωνα με το Bloomberg η εταιρία θα σταματήσει να υπολογίζει τα links και τις φωτογραφίες στο όριο των 140 χαρακτήρων!

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο, που επικαλείται καλά ενημερωμένη πηγή, η αλλαγή αυτή αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.
Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες «κερδίζουν» τουλάχιστον 23 χαρακτήρες όταν προωθούν ένα link (ηλεκτρονικό σύνδεσμο). Όσο και αν προσπαθήσουν οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου, οι αριθμός αυτός δεν μπορεί να μειωθεί περαιτέρω ακόμα και εάν ο σύνδεσμος «μικρύνει» μέσω του ειδικού εργαλείου της Google ή του ίδιου του Twitter.
H εταιρία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες αλλά είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό προσπαθεί να κάνει «λίφτινγκ» στην δημοφιλή πλατφόρμα microblogging.
Στις αρχές του χρόνου, η εταιρία επεξεργαζόταν το σενάριο να αυξήσει το όριο των χαρακτήρων σε 10.000 αλλά τελικά αποφάσισε να μην το υιοθετήσει. Και αυτό γιατί το όριο των χαρακτήρων είναι στενά συνδεδεμένο με την επιτυχία του Twitter, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν σαφή και περιεκτικά μηνύματα χωρίς αυτά να είναι κουραστικά.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το