Αθλητισμός

ΕΠΣΘ: Εκδόθηκαν οι προκηρύξεις για τη νέα σεζόν

Στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΘ αναρτήθηκαν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου για την περίοδο 2021-22. Βέβαια, ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες, με σημαντικότερη το αν η Α’ κατηγορία διεξαχθεί σε έναν ή δύο ομίλους. Αυτό θα γίνει γνωστό στις 16 Ιουλίου, την ημέρα που θα ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής.

Αυτές ξεκίνησαν από χθες και τα σωματεία μπορούν να τις υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 16/7 και ώρα 23.59. Σημειώνεται πως για την περίοδο 2021-22 οι ομάδες δεν θα δώσουν χρήματα για παράβολο συμμετοχής, αλλά ούτε και την ετήσια συνδρομή τους στην ΕΠΣΘ.

Από εκεί και πέρα, η προκήρυξη προβλέπει στους αγώνες υποχρεωτική παρουσία γιατρού ή νοσηλευτή ή φυσιοθεραπευτή (που έχει τελειώσει ΤΕΙ) ή έστω πιστοποιημένου ατόμου στην παροχή πρώτων βοηθειών. Την ευθύνη θα έχει το γηπεδούχο σωματείο. Όσον αφορά τα πρωταθλήματα υποδομής, μόνο για τη σεζόν 2021-22, δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή για τους συλλόγους της Α’ κατηγορίας.

Τέλος, για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ ισχύει πως όταν κληρώνονται ομάδες διαφορετικής κατηγορίας, γηπεδούχος θα είναι αυτή που βρίσκεται στην χαμηλότερη κατηγορία, ενώ και εδώ το παράβολο συμμετοχής θα είναι μηδενικό.

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το