Αθλητισμός

Επιτυχημένο τουρνουά στη Σκιάθο με τη συμμετοχή τεσσάρων ακαδημιών του μπάσκετ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ ηλικιακής κατηγορίας Κ12 που διοργανώθηκε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Σκιάθου και τον Δήμο Σκιάθου, με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Ακαδημίας Τρίκαλα-Φούντας, της Νίκης Βόλου και φυσικά του Γυμναστικού Συλλόγου Σκιάθου. Τον συντονισμό από τον Δήμο Σκιάθου είχε αναλάβει ο Χρήστος Εμμανουήλ, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τα θέματα αθλητισμού.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά την Aegean Flying Dolphins, την Sea jets και το πρακτορείο Skiathos O.E για την υποστήριξη στις ακτοπλοϊκές μεταφορές των ομάδων, για την φιλοξενία τα ξενοδοχεία Astoria Hotel και Muses Hotel, τα εστιατόρια, Bakaliko Restaurant, Local Skiathos, Vesuvio Pizzeria Ristorante Skiathos, Big Bad Wolf Restaurant, Skiathos Saltand Pepper, Archontiko και Mam Souvlaki για την προσφορά γευμάτων, την εταιρεία Συγκοινωνίες Σκιάθου-Skiathos Bus Transports για τις μεταφορές των αθλητών. Επίσης, το Skiathoslife.gr ως χορηγό επικοινωνίας των αγώνων, το Kalypsoboat για την μινι-κρουαζιέρα των ομάδων στο λιμάνι της Σκιάθου, και για τις ξεναγήσεις των ομάδων, το Reborn Project Gallery Art House Skiathos και το Ναυτικό Μουσείο Σκιάθου.

Οι μικροί αθλητές, οι γονείς τους και οι προπονητές ευχαρίστησαν τους διοργανωτές για την ζεστή φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση. Η Σκιάθος, είναι ένα νησί, με μεγάλη αθλητική παράδοση, όπου ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει αθλητικά ταλέντα με ιδιαίτερες επιδόσεις στο μπάσκετ και έχει αναλάβει την διοργάνωση επιτυχημένων αθλητικών διοργανώσεων με την συμμετοχή διεθνούς φήμης αθλητών και προπονητών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το