Αθλητισμός

Επιτυχίες αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας στο ενωσιακό τουρνουά τένις στη Λαμία

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το 2020 η αγωνιστική σεζόν για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας. Οι πρώτες επιτυχίες για της χρονιάς δεν άργησαν να έλθουν. Συγκεκριμένα, στο πρώτο Ε3 (ενωσιακό πρωτάθλημα) που διεξήχθη στη Λαμία σε δύο Σαββατοκύριακα, στην κατηγορία Αγόρια 14 ο Γιάννης Κουτσογιάννης κατέκτησε την 1η θέση. Στην κατηγορία Κορίτσια 12 η επιτυχία ήταν διπλή για τον σύλλογο μια και η Έλενα Καλφοπούλου πήρε την 2η θέση, ενώ η Αναστασία Χριστοφορίδου κατέλαβε την 3η θέση.
Την 2η θέση της κατηγορίας Κορίτσια 16 κατέκτησε η Μαριάνθη Χριστοφορίδου, ενώ στην κατηγορία Κορίτσια 14 η Νικόλ Πασχούδη κατέλαβε την 3η θέση.
Πολύ καλή παρουσία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές, που ήταν οι: Καρπούζας Κωνσταντίνος, Τζαμτζής Σάββας, Μαρινόπουλος Κωνσταντίνος, Μπίρης Δημήτρης και Σίσκου Αναστασία.

Ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Καρπούζας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας συγχαίρουν τους παραπάνω αθλητές για τις επιτυχίες τους καθώς και τους υπόλοιπους που συμμετείχαν και είχαν μια αξιόλογη και αξιέπαινη συμμετοχή, καθώς και τους γονείς των αθλητών, τόσο για την αμέριστη συμπαράσταση προς το σωματείο, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλουν ώστε τα παιδιά τους να λαμβάνουν μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.
Τέλος, από τον Ο.Α. Μαγνησίας εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια και στους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου Κατσιγιαννάκη Ζαχαρία και Παρασχάκη Νίκο διότι μέσα από τον προγραμματισμό και την καθημερινή τους προσπάθεια αναδεικνύονται οι ως άνω επιτυχίες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το