Αθλητισμός

Επιτυχίες αθλητών του Α.Ο. Δελφίνια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης

Ο Α.Ο Δελφίνια Βόλου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και τους Πανελλήνιους Αγώνες Προαγωνιστικών Ηλικιών στην τεχνική κολύμβηση στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου. Το πρωτάθλημα διεξήχθη με επιτυχία και το Ιωνικό κολυμβητήριο γέμισε με αποστολές από όλη την Ελλάδα και με ντόπιους φίλαθλους που θέλησαν να γνωρίσουν το άθλημα και να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών. Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι αθλητές, οι συνοδοί και οι γονείς τους γνώρισαν τη Χίο και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Αθλητικός Όμιλος Δελφίνια Βόλου έλαβε μέρος με τέσσερις αθλητές-τριες όπου κατάφεραν να ατομικά ρεκόρ στα αγωνίσματα τους, κατακτώντας αξιόλογες θέσεις. Αναλυτικά:
Τσιονάρας Βαγγέλης: 1η θέση στα 400μ Διπλά Πέδιλα, 2η θέση στα 100μ Διπλά Πέδιλα, 2η θέση στα 200μ Διπλά Πέδιλα και 4η θέση στα 50μ άπνοη στην Κατηγορία Παίδων.
Καρατζιώλη Γεωργία: 10η στα 200μ Διπλά Πέδιλα,10η θέση στα 400μ Διπλά Πεδιλα,11η θέση στα 100μ Διπλά Πέδιλα και 13η στα 800μ Επιφάνεια στην Κατηγορία Κορασίδων.
Μπαλλούς Στέργιος: 10η θέση στα 400μ Διπλά Πέδιλα και 14η θέση στα 50μ Διπλά Πέδιλα στην Κατηγορία Παίδων.
Χαλαστάρα Βαρβάρα-Μαρία: 7η θέση στα 100μ Διπλά Πέδιλα, 10η στα 50μ Διπλά Πέδιλα και 15η θέση στα 200μ επιφάνεια στην Κατηγορία Προαγωνιστικών.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Δημήτριος Χρυσόμαλλος συγχαίρει τους αθλητές και την προπονήτρια για την εξαιρετική παρουσία τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το