Αθλητισμός

Επιτυχίες αθλητών τεχνικής κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου

Πρωταγωνιστές στους χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης που έγιναν στη Θεσσαλονίκη στις 15-16/03/2019, ήταν οι κολυμβητές του Ολυμπιακού Βόλου. Συνολικά, χειροκροτήθηκαν επτά (7) κολυμβητικά αστέρια του Ολυμπιακού για τις εντυπωσιακές αγωνιστικές τους προσπάθειες.
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, τα αποτελέσματα της ομάδας μας, όντας σε υψηλό επίπεδο για άλλη μια φορά, επαληθεύουν τη ρήση «ότι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση». Πέραν από τις Πανελλήνιες διακρίσεις φανερώνουν τον τρόπο της δουλειάς που γίνεται συνδυάζοντας την ποιότητα, την υπομονή, τη γνώση και την εμπειρία, δικαιώνοντας όλους εμάς που πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από το σωστό προγραμματισμό και τη σωστή προπόνηση».
Απόδειξη: Η επίτευξη του Παγκόσμιου ορίου στα 400 ελεύθερο (διπλά πέδιλα) από την πρωταθλήτρια Ελλάδας κολυμβήτρια Στάμου Ελευθερία και τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στην Αίγυπτο το καλοκαίρι. Η πρώτη θέση επίσης στα 200 ελ (πέδιλα) που απέχει 30 cm από το παγκόσμιο όριο. Η μικρή Δέσποινα Παπαδοπούλου που κατέκτησε 3 μετάλλια, 2 αργυρά 100 και 400 ελ. (παγκορασίδων Α) και ένα χάλκινο στα 200 ελ.
Οι κολυμβητές Στριμπάκος Στράτος και Μαντζιάρη Βασιλική που κατέκτησαν από μία δεύτερη θέση στα 400ελ., αρότι ο Στριμπάκος προετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και η Μαντζιάρη ταλαιπωρείται από τραυματισμούς στη μέση της. Η παρουσία των μικρών Ιωάννου Δημήτρη και Σανιδά Άρτεμις που βελτίωσαν τις επιδόσεις τους κάνοντας ατομικά ρεκόρ, συνετέλεσε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας. «Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η εφορία της ομάδας συγχαίρει τους κολυμβητές και τους προπονητές και ευχαριστεί τους γονείς για την πολύτιμη βοήθεια και παρουσία τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το